Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
architektura

Podstata řádu: O stavitelském umění a podstatě univerza - 11%
(1x)
Architektonické prostředí má výrazný vliv na kvalitu života jeho uživatelů, a to v celé své šíři – fyzické, psychické, sociální i spirituální.
architektura

Podstata řádu: O stavitelském umění a podstatě univerza

626 Kč
556 Kč
Rozhovory se studenty - 11%
Louis Kahn (1901–74) je vedle Le Corbusiera a Miese van der Roheho jedním z nejproslulejších architektů modernismu, kteří nejvíc ovlivnili následující generace.
architektura

Rozhovory se studenty

261 Kč
232 Kč
Fenomén Bauhaus - 11%
(1x)
Tři renomovaní čeští autoři se v knize, jejímž prvotním impulzem bylo sté výročí založení Bauhausu, vypořádávají s fenoménem této německé moderní umělecké a průmyslové školy každý po svém a z různých perspektiv.
architektura

Fenomén Bauhaus

359 Kč
319 Kč
Inspirace
Architektura Jana Šépky umí splnit veškeré předpoklady úspěšného postavení domu. Tedy umí zohlednit obsáhlou množinu vstupních podmínek, vstřebat intence soukromého nebo veřejného klienta.
architektura
Ukázky

Inspirace

1 089 Kč
Katedrála viditelná a neviditelná
(1x)
Dvoudílná publikace představuje unikátní zpracování tisícileté historie katedrály sv. Víta, Václava, Vojtěcha a Panny Marie na Pražském hradě založené na jedinečné spolupráci odborníků z řad archeologů, geologů, historiků architektury a umění.
architektura

Katedrála viditelná a neviditelná

3 973 Kč
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů - 11%
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů, jež Giorgio Vasari publikoval v roce 1550, kdy mu bylo necelých čtyřicet let, jsou nejzábavnější a nejtrvalejší knihou o výtvarném umění, která byla kdy napsána.
architektura

Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů

673 Kč
598 Kč
Praha moderní 2. díl - 11%
(1x)
Druhý díl úspěšného průvodce po moderní pražské architektuře první poloviny dvacátého století zachycuje slovem a obrazem další dvě stovky slavných, ale i méně známých, avšak architektonicky pozoruhodných staveb.
architektura

Praha moderní 2. díl

359 Kč
319 Kč
Architektura - 11%
(2x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
architektura

Architektura

431 Kč
383 Kč
Bauhaus - 11%
Výtvarná škola Bauhaus se zrodila v krátkém meziválečném období a působila pouhých čtrnáct let, za tu dobu se jí však podařilo zcela proměnit tvář moderny.
architektura

Bauhaus

269 Kč
239 Kč
Horské boudy a chaty v Beskydech - 11%
Útulny, sruby, horské boudy a chaty vznikaly téměř od samého počátku turistiky.
architektura

Horské boudy a chaty v Beskydech

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 107 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>