Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
alternativní medicína

Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
alternativní medicína
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Učebnice ájurvédy II. - 20%
Jádro ájurvédské praxe, tak jak nám ho představuje Dr. Lad, spočívá v pozorování každého momentu prostřednictvím plynulého, nepřerušovaného toku pozornosti, při němž nedochází k žádné projekci toho, co by mohlo nebo mělo být.
alternativní medicína
Ukázky

Učebnice ájurvédy II.

445 Kč
356 Kč
Léčivá síla ovoce a zeleniny - 20%
Kniha pojednává naprosto nově o léčivém potenciálu více než 50 druhů ovoce, zeleniny a bylinek z volné přírody. Díky informacím, které jinde nenajdete, porozumíte vlastnímu zdraví a ochráníte tak sebe a své blízké před utrpením a nemocemi.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivá síla ovoce a zeleniny

458 Kč
366 Kč
Zdravá střeva, zdravý život - 20%
Autor, zkušený a úspěšný terapeut zabývající se celostní medicínou, v knize srozumitelně objasňuje, jak nerovnováha ve střevech souvisí s kožními nemocemi, chronickými bolestmi, alergiemi a mnoha dalšími zdravotními potížemi.
alternativní medicína
Ukázky

Zdravá střeva, zdravý život

271 Kč
217 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
alternativní medicína
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
alternativní medicína
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Velká kniha léčitelství - 20%
Schopnost léčitelství nyní máte na dosah ruky díky této jedinečné příručce známého ruského léčitele žijícího v Praze. Poznejte, že jste součástí Vesmíru a naučte se žít v souladu s přírodou i jejím Tvůrcem.
alternativní medicína
Ukázky

Velká kniha léčitelství

314 Kč
251 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
alternativní medicína
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
alternativní medicína
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>