Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
příběhy ze života

Pohádkové přátelství - 20%
Vodník Eda je nejzvědavějším obyvatelem třeboňského rybníka Svět.
příběhy ze života
Ukázky

Pohádkové přátelství

169 Kč
135 Kč
Psí průšviháři –  Uštěkaný  jezevčík - 20%
Charlie si vždycky přál svého vlastního pejska a Král je přesně ten pes, jakého si vysnil: hravý a věrný. Jeho velká oddanost však přináší i nemalé komplikace. Žárlí totiž na každého, kdo se k jeho páníčkovi přiblíží. Odhání Charlieho bratry, jiná zvířata i lidi.
příběhy ze života
Ukázky

Psí průšviháři – Uštěkaný jezevčík

149 Kč
119 Kč
Velký příběh Velké pardubické - 20%
Který kůň skočí sedm metrů? Ve Velké pardubické musí všichni! Zdolat Taxis a dalších devětadvacet nástrah jednoho z nejtěžších a nejstarších překážkových dostihů světa se za jeho téměř stopadesátiletou historii odvážilo mnoho koňských i lidských osobností.
příběhy ze života
Ukázky

Velký příběh Velké pardubické

249 Kč
199 Kč
Vire, padni! - 20%
(1x)
Rodino, přichystal jsem pro nás fantastickou dovolenou, pronesl při nedělním obědě tatínek a tajuplně se usmál. Všech pět členů odložilo příbor s napjatým očekáváním i s obavami, ale víc se nedozvědělo.
příběhy ze života
Ukázky

Vire, padni!

209 Kč
167 Kč
Anna z ostrova - 20%
Ve třetím pokračování Anny ze Zeleného domu se Anně splní její velký sen: odejde studovat do města na univerzitu. V novém prostředí opět najde řadu spřízněných duší a nouzi nemá ani o nápadníky. Dokáže si však Anna správně vybrat? Zvítězí její vzletné ideály, nebo srdce a to, co doopravdy cítí?
příběhy ze života
Ukázky

Anna z ostrova

209 Kč
167 Kč
Důl plný mobů - 20%

Tři kamarádi se nedopatřením ocitnou přímo v Minecraftu. Dokáží trosečníci přežít ve virtuálním světě? Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni v minecraftovém světě, ale s novými přáteli a lepšími znalostmi svého úhlavního nepřítele – Pána Chaosu, se dostávají čím dál tím blíže vysněné cestě domů.

příběhy ze života
Ukázky

Důl plný mobů

119 Kč
95 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
příběhy ze života
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Teta to zase plete - 20%

Jak se dají poplést pohádky? Přečtěte si třeba, jak čert a Káča tahali velikou řepu. Popletené pohádky? S tetou Bětou si jich užijete! Malí čtenáři kteří znají pohádky budou kulit oči, například jak princeznu Zlatovlásku musí Jiřík zachraňovat jako kdysi slepička svého kohoutka.

příběhy ze života
Ukázky

Teta to zase plete

149 Kč
119 Kč
Sněží, sněží... - 20%
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete, čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch
příběhy ze života
Ukázky

Sněží, sněží...

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3