Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
podle věku

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky - 20%
Váháte, kde napsat i/y nebo mě/mně? Dělá vám problémy psaní čárek před spojkami a, i, ani? Tak právě pro vás jsme dali dohromady mluvnické jevy, ve kterých lidé často chybují, a podívali se na ně trošičku z jiného pohledu. Základní pravidla jsou vysvětlena pomocí mnemotechnických pomůcek, obrázků, básniček, krátkých modelových vět či analogií.
podle věku
Ukázky

Hezky česky aneb Češtinářské vychytávky

149 Kč
119 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
podle věku
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů - 20%
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
podle věku
Ukázky

Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů

339 Kč
271 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
podle věku
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Angličtina pro radost I. - 20%
Anglicko-česká e-kniha pro začátečníky. Pozor, žádné vysvětlování gramatiky, žádná doplňovací cvičení, ani 30 nových slovíček na jedné stránce. Nic takového. V této e-knize najdete pouze základní anglické texty a rozhovory na cestování.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro radost I.

95 Kč
76 Kč
Angličtina pro radost III. - 20%
Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího.
podle věku
Ukázky

Angličtina pro radost III.

95 Kč
76 Kč
Jak se naučit 100 slovíček za hodinu - 20%
(3x)
Chtěli byste se naučit 100 a více slovíček za méně než hodinu?
podle věku
Ukázky

Jak se naučit 100 slovíček za hodinu

254 Kč
203 Kč
Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků - 20%
Kniha přináší výsledky výzkumu dosažené v rámci projektu GAČR. Kritická místa matematiky základní školy v letech 2012–2014. Jedním z cílů projektu bylo shromáždit a analyzovat žákovské postupy při řešení úloh z tzv. kritických oblastí v matematice.
podle věku
Ukázky

Kritická místa matematiky základní školy v řešení žáků

310 Kč
248 Kč
Řešené testy ke zkouškám na víceletá gymnázia - 20%
Titul je určen pro všechny žáky, kteří se chtějí připravit k přijímacím zkouškám na výběrová gymnázia. Publikace obsahuje testy z českého jazyka, matematiky, všeobecných znalostí a jejich řešení. Testy jsou vhodné k práci ve třídě i doma.
podle věku
Ukázky

Řešené testy ke zkouškám na víceletá gymnázia

119 Kč
95 Kč
S Theodorem o hieroglyfech - 20%
Kniha, která vám umožní číst egyptské hieroglyfy, poznat nejčastější gramatické jevy a porozumět staroegyptskému myšlení, je zarámována do příběhu mladého Martina, který se učí hieroglyfy u svého přítele Theodora.
podle věku
Ukázky

S Theodorem o hieroglyfech

329 Kč
263 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 113 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>