Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
psi

Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
psi

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Výchova psa - 11%
Trocha poslušnosti není na škodu. Chtěli byste, aby váš pes s vámi rád spolupracoval a spolehlivě poslouchal vaše povely – a to nejen tehdy, když na to zrovna má chuť, nebo když ví, že za to dostane nějakou odměnu?
psi

Výchova psa

143 Kč
127 Kč
Rambo na vodítku - 20%
Srozumitelně vyložené důvody, v čem spočívá mechanismus agresivního chování, jaké jsou jeho projevy a nabídka konkrétních návodů, jak a co trénovat, aby si pes a jeho majitel společné vycházky konečně užívali v pohodě.
psi
Ukázky

Rambo na vodítku

186 Kč
149 Kč
Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Ďuriče - 11%
Praktická publikace věnovaná problematice chovu všech plemenných typů honičů, jejich výchově, přípravě a výcviku na pracovní využití chovateli a myslivci.
psi

Ďuriče

248 Kč
220 Kč
Barf -  Krmení psa přirozenou stravou - 11%
V této knize se vám pokusím jednoduchou formou představit staro-nový způsob krmení psů.
psi

Barf - Krmení psa přirozenou stravou

314 Kč
279 Kč
Lidé a psi: Střet kultur - 11%
(1x)
Tato jedinečná publikace nabízí čtenářům nejen čtivě napsaná zamyšlení nad psí povahou a jejich vztahem k okolnímu světu, ale také spoustu užitečných rad, jak psy cvičit a jak jim lépe porozumět.
psi

Lidé a psi: Střet kultur

314 Kč
279 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Výchova malých psů - 11%
Světem na malých tlapkách. Psi malých plemen jsou ideální kamarádi - cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi.
psi

Výchova malých psů

179 Kč
159 Kč
Border kolie pod lupou - 11%
Border kolie ve vzorci: vysoká inteligence + složitá mentalita = problémy s chováním
psi

Border kolie pod lupou

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>