Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
zdraví a výchova dětí

Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Červená je přece fajn - 20%
(1x)
Všichni vědí, co je menstruace. Každý měsíc ztratí žena trochu krve – asi tak obsah jednoho šálku espressa. Díky tomu se můžou rodit děti. A někdy při ní bolí břicho nebo panuje blbá nálada.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Červená je přece fajn

199 Kč
159 Kč
Děti a emoce - 20%
(1x)
Tato kniha je určena rodičům a pedagogům, kteří vychovávají děti a ovlivňují tak jejich emocionální život. Na pozadí krátkých, emočně zabarvených příběhů dvou rodičů a jejich čtyř dětí jsou představeny nejdůležitější emoce, se kterými se my i naše děti setkáváme.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Děti a emoce

249 Kč
199 Kč
Emoční poruchy v dětství a dospívání - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je poutavou ilustrací psychoanalytického přístupu k problémům, se kterými se ve svých ordinacích běžně setkávají dětští psychiatři, lékaři i psychologové.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Emoční poruchy v dětství a dospívání

356 Kč
285 Kč
Hry na rozvoj dílčích funkcí u dětí - 5%
Víte, že i za „neposedností“ a „zlobivostí“ dětí mohou stát dílčí funkce?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hry na rozvoj dílčích funkcí u dětí

237 Kč
224 Kč
Hry na rozvoj verbální komunikace - 20%
Kdo si hraje, nezlobí a navíc se může hrou něco nového naučit. Kniha nabízí 107 nejlepších komunikačních her, které udělají z rozvoje řeči zábavu!
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hry na rozvoj verbální komunikace

297 Kč
238 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Julie mezi slovy - 20%
Na pozadí krátkých příběhů kniha přináší výklad řady pojmů, které ze světa dospělých pronikají do světa dětí. Julie mezi slovy se dotýká tématu rozvodu rodičů a rozpadu rodiny i vytváření citových vazeb k novým partnerům rodičů a jejich dětem.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Julie mezi slovy

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>