Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy
(1x)
Kouzelná skříňka pro Gwendy je dalším Kingovým dílem situovaným do fiktivního maineského městečka Castle Rock. Tentokrát se však, na rozdíl od těch ostatních, jedná o poměrně krátkou novelu, napsanou navíc ve spolupráci s Richardem Chizmarem.
horory

Kouzelná skříňka pro Gwendy

252 Kč
Temné léto
(1x)
Píše se léto 1960, a v malém městečku Elm Haven v Illinois vzniká mezi pěti dvanáctiletými chlapci pouto, které nezpřetrhá ani nepředvídatelný běh života.
horory

Temné léto

449 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Pan Mercedes
(3x)
Muž v ukradeném mercedesu úmyslně vjede do fronty na chodníku, na místě zůstane osm mrtvých a patnáct zraněných. Řidič z místa činu zmizí.
horory

Pan Mercedes

360 Kč
Berserk 2
(1x)
Guts nikdy nemá nouzi o protivníky – dokonce ani o takové, kteří se vracejí z mrtvých! Proti Černému šermíři totiž tentokrát stojí aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou.
horory

Berserk 2

269 Kč
Berserk 3
(1x)
Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...
horory

Berserk 3

269 Kč
Bestie
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
Conan 6: Nergalova paže
V další sbírce povídek komiksových adaptací o Conanovi z dílny nakladatelství Dark Horse dopadá na mladého Cimeřana tíha jisté nedokončené záležitosti z minulosti a zároveň je mu prostřednictvím záhadného tuláka předána temná výstraha.
horory

Conan 6: Nergalova paže

629 Kč
Černá křídla Cthulhu 5
Již pátá kniha oceňované antologie, která představuje ty nejlepší moderní lovecraftovské povídky.
horory

Černá křídla Cthulhu 5

S.T. Joshi (ed.)
359 Kč
Pochmurný kraj 6: Hájení
Když se na Emu s prosbou o pomoc obrátí jeden z místních běsů, vede následné pátrání až k překvapivému zjištění, že se proti ní možná obrátila i jedna z jejích nejlepších přítelkyň.
horory

Pochmurný kraj 6: Hájení

539 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>