Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
romány

Stříbrná zátoka
Lisa McCullenová se nikdy nedokázala odpoutat od minulosti. Ale nedotčené pláže a uzavřená komunita obyvatel australského přímořského městečka jí nabízí svobodu a bezpečí, po nichž tolik touží – když už ne pro sebe, tak pro svou desetiletou dcerku.
romány

Stříbrná zátoka

341 Kč
Tajemství italské vily
(1x)
Itálie 1937. Alessandra Marstonová truchlí nad ztrátou svého manžela Anthonyho, když zjistí, že zdědila rodinné sídlo svých předků – vilu Duranteových skrytou hluboko v kopcích malebného Toskánska. Touha po novém začátku ji přiměje opustit i s dcerou Dianou domov v Londýně a vydat se vstříc druhé šanci.
romány

Tajemství italské vily

359 Kč
Sama sebou
(6x)

Louisa Clarková z bestellerů Než jsem tě poznala a Život po tobě se vrací v novém románu Jojo Moyesové! A hodně toho ví…

Tak například ví, jak daleko je z jejího nového domova v New Yorku do Londýna, kde žije její přítel Sam.

romány

Sama sebou

341 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se
(8x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek a fantazie.
romány
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

359 Kč
Řeka bohů
Nevídaná nádhera starověkého Egypta, země faraonů vybudované na zlatě a hynoucí chamtivými intrikami mocných, ožije díky barvitému vyprávění mimořádně talentovaného otroka Taita.
romány

Řeka bohů

404 Kč
Náhlá smrt
(1x)
Román o tenisovém zápasu, během něhož se převyprávějí události, které stály na úsvitu moderní doby i její současné krize.
romány
Ukázky

Náhlá smrt

260 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Pijavice v sukni - 67%
Někdy je to s těmi muži na mrtvici, je slyšet z úst žen, které pomlouvají své partnery v kavárně, v autobuse, v obchodních centrech, kdy jsou ověšené nákupními taškami jako hrozny obsypané bobulemi. Ale ani muži za nimi nezaostávají.
romány

Pijavice v sukni

269 Kč
89 Kč
Vespasián 6: Ztracený syn Říma
V roce 51 po Kristu je z římského císaře Claudia už jen opilá troska a jeho propuštěnci Narcissus a Pallas bojují o to, kdo bude za císaře vládnout.
romány

Vespasián 6: Ztracený syn Říma

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 110 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>