Nejprodávanější tituly - prosinec 2020

The Ickabog
(5x)

The Ickabog is coming... A mythical monster, a kingdom in peril, an adventure that will test two children's bravery to the limit. Discover a brilliantly original fairy tale about the power of hope and friendship.

The Ickabog

314 Kč
The Lying Life of Adults
(5x)
A POWERFUL NEW NOVEL set in a divided Naples by ELENA FERRANTE, the New York Times best-selling author of My Brilliant Friend and The Lost Daughter.

The Lying Life of Adults

440 Kč
První dotek
(1x)
Představme si, že na prvním doteku závisí svoboda jedince. Existuje určitá energetická možnost obrovského kvantového pole, Vesmíru, který je propojený na mnoha úrovních.

První dotek

269 Kč
Hana
(30x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Ukázky

Hana

359 Kč
Nezvratné alibi
(1x)
Závěrečný díl kriminální série Akta Enzo.

Nezvratné alibi

359 Kč
Osamělí
(2x)
Všechno začíná v roce 1969. Během studií v Uppsale se spřátelí šestice mladých lidí. Pořídí si autobus a vyrazí s ním na cestu do východní Evropy. Tento zpočátku bezstarostný výlet jim však přinese zážitky, které je navždy poznamenají.

Osamělí

359 Kč
Mnoho strak věští vraždu
(4x)
Brilantní, strhující thriller od autora románů Moriarty, Dům hedvábí a bondovek Modrý diamant, Navždy a den propojuje klasickou detektivku hodnou Agathy Christie se stejně geniální moderní zápletkou, díky níž se čtenář stává detektivem.

Mnoho strak věští vraždu

448 Kč
Pandemie
(6x)
Koronavirová pandemie den za dnem v unikátní dokumentární knize.

Pandemie

359 Kč
Myšlenky za volantem
(7x)
Kniha Marka Ebena Myšlenky za volantem představuje soubor sloupků a fejetonů, které vycházely časopisecky v letech 2014–2021, druhé vydání je rozšířené o čtyři nové texty.

Myšlenky za volantem

134 Kč
Mezi světy
(1x)
Pravidelně ji slýcháte z rozhlasu, její hlas je s vámi už desítky let, v autě na cestách, v kanceláři nebo třeba i ráno v koupelně. Do toho si občas odskočí na moderování v televizi nebo natáčí svá extrémní interview.

Mezi světy

476 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>