Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
psychologie

Umělcova cesta - 11%
(3x)
Umělcova cesta nabízí vzrušující metodu, jejíž pomocí lze odstranit tvůrčí blok v jakékoli umělecké činnosti.
psychologie

Umělcova cesta

320 Kč
284 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
psychologie
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Dívčí a chlapecká identita - 20%
Problematika dívčí a chlapecké identity je jedním z nejaktuálnějších témat na hranici sociální a vývojové psychologie a psychologie osobnosti.
psychologie
Ukázky

Dívčí a chlapecká identita

339 Kč
271 Kč
Moderní psychologie pro právníky - 20%
Pro současnou forenzní psychologii je charakteristický deliktově specifický přístup. Místo obecných, univerzálních výpovědí o pachatelích, zločinech a jejich obětech se již několik let prosazuje studium a výzkum konkrétních okruhů kriminality.
psychologie
Ukázky

Moderní psychologie pro právníky

220 Kč
176 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
psychologie
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Spánek a sny - 11%
Sborník Spánek a sny obsahuje dvanáct studií předních českých badatelů a čtenář v něm může získat hlubší přehled o postojích ke spánku a snu, které převládaly v osmi vybraných archaických kulturách.
psychologie

Spánek a sny

267 Kč
238 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
psychologie
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Dětská prostituce - 20%
(1x)
Doplněné a rozšířené vydání knihy Dětská prostituce se šířeji zabývá otázkou komerčního zneužívání dětí a přináší výsledky nových studií tohoto aktuálního tématu.
psychologie
Ukázky

Dětská prostituce

161 Kč
129 Kč
Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích - 20%
Máte pocit, že neustále narážíte doma na konflikty? Nevíte jak řešit některé vyhraněné situace? Jak si poradit s problémy? Právě pro vás je určena kniha Eriky Matějkové. Naučí vás jednat s vašimi nejbližším.
psychologie
Ukázky

Jak řešit konflikty a problémy v partnerských vztazích

157 Kč
126 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 431 - 440 z 453 položek
<< < 1 .. 42 43 44 45 46 > >>