Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
pro děti a mládež

Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

pro děti a mládež
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

pro děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Prohnilé město - 20%
(4x)

Druhý díl oceňované fantasy série Šest vran od bestsellerové autorky Leigh Bardugo! Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada.

pro děti a mládež
Ukázky

Prohnilé město

339 Kč
271 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
pro děti a mládež
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Umrlčí tváře - 20%
V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map.
pro děti a mládež
Ukázky

Umrlčí tváře

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Hodinová věž - 20%
Mysleli jste si, že největší nebezpečí mají klíčníci za sebou? Ani zdaleka! Nyní se musí vydat do Časové propasti a najít Rozeklaný zámek. Zárukou má být časodějnická střela začasované klíčnice Diany, bez níž vílu nelze probudit z věčného spánku.
pro děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Hodinová věž

259 Kč
207 Kč
Čtyři mrtvé královny - 20%
(1x)

Dechberoucí pátrání po vrahovi čtyř královen Šestnáctiletá Keralie vypadá jako neviňátko, je však jednou z nejschopnějších zlodějek a lhářek v Quadaře. Varin je naopak poctivým občanem, pro nějž má pravda cenu zlata.

pro děti a mládež
Ukázky

Čtyři mrtvé královny

229 Kč
183 Kč
Divočarka: Dcera krve - 20%

Úchvatné pokračování magické fantasy prodané do více než 17 zemí světa Některá zvířata jsou nebezpečná. Můžou tě i zabít!“ varuje maminka Kláru. Ta ovšem nepřestává věřit v dobré srdce každého tvora.

pro děti a mládež
Ukázky

Divočarka: Dcera krve

189 Kč
151 Kč
Dvě temné vládkyně - 20%
(1x)
Tři sestry už své karty vynesly. Další královna však svou partii teprve rozehraje! Královna Katharina konečně získala korunu, ale není jí to nic platné. Královstvím se nesou nespokojené hlasy a jejich volání každým dnem sílí.
pro děti a mládež
Ukázky

Dvě temné vládkyně

339 Kč
271 Kč
Falešný polibek - 20%
(2x)
Království Morrigan je plné tradic a příběhů o dávném světě. Princezna Lia je ale nesnáší. Svatba s někým, koho nikdy nepotkala? Kvůli zajištění politického spojenectví? Má všeho po krk! A tak v den své svatby uteče a usadí se ve vzdálené vesnici. Tam se seznámí se dvěma záhadnými přitažlivými muži – princem, kterého si měla vzít, a vrahem s úkolem ji zabít.
pro děti a mládež
Ukázky

Falešný polibek

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>