Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
cestování

Jací jsou? - Albánci - 20%
Chcete pochopit mentalitu Albánců? Pak je tato nová zábavná knížka právě pro vás! Dozvíte se, jací Albánci skutečně jsou, jaké mají zvyky a tradice, co je pro ně důležité, proč nepotřebují plánovat, nedají dopustit na šálek kávy a nicnedělání.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Albánci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Portugalci - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Portugalci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Řekové - 20%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Řekové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Švédové - 20%
Nová zábavná příručka pro všechny milovníky švédského životního stylu. Dozvíte se, čím Švédové žijí, čemu věří, jak pracují, čím se baví a funguje švédská rodina.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Švédové

119 Kč
95 Kč
Koruna Evropy - 20%
(1x)
Jarda Zaoral podnikl unikátní expedici Koruna Evropy, při které zdolal nejvyšší hory každého státu Evropy. Celý projekt dokázal uskutečnit za 361 dní a vytvořil tím světový rekord v nejrychlejším výstupu.
cestování
Ukázky

Koruna Evropy

399 Kč
319 Kč
Od oltáře do Santiaga - 20%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestování
Ukázky

Od oltáře do Santiaga

322 Kč
258 Kč
Příhraniční Rakousko - 20%
Tipy na výlety po historických a kulturních památkách i jedinečných přírodních zajímavostech u našich jižních sousedů. Od malých zámečků po mohutné hrady, od skalních útvarů po úchvatné vyhlídky, od potoků a řek po ledovcová jezera.
cestování
Ukázky

Příhraniční Rakousko

149 Kč
119 Kč
Tchaj-wan - 20%
Vysoké hory, moře, pláže, roztodivné geologické útvary, divoké řeky a moderní velkoměsta. K tomu všemu je třeba přičíst velmi milé obyvatele, chutné jídlo i pití a takřka absenci západních turistů.
cestování
Ukázky

Tchaj-wan

129 Kč
103 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestování
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Dotknout se nebe - 20%

Pronásleduj své sny... 365 dní. Jedním slovem byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy naší malebné planety jak stěhovavý dravec bez hnízda.

cestování
Ukázky

Dotknout se nebe

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>