Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2020
esoterika a astrologie

Karty posvátné síly - 6%
(1x)
Hledáte vedení na vaší duchovní cestě, divinační nástroj s mnoha možnostmi využití, nebo jen skvělé vykládací karty pro každý den?
esoterika a astrologie

Karty posvátné síly

305 Kč
287 Kč
Léčba kočkou - 11%
(1x)
Když získáte lásku kočky, najdete v ní kamarádku, léčitele a ochránce, který se nelekne žádných překážek.
esoterika a astrologie

Léčba kočkou

314 Kč
279 Kč
Němé zpovědi - 11%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

446 Kč
396 Kč
Senzitivní lidé - 11%
Také si někdy připadáte jako z nějaké jiné hvězdy? Prostě nestvoření pro tento svět? Možná tedy také patříte do skupiny hypersenzitivních jedinců a tato kniha by vám mohla otevřít oči.
esoterika a astrologie

Senzitivní lidé

349 Kč
310 Kč
Věř svým snům - 11%
Další kniha od autorky bestselleru Můžeš vše, co chceš. Inspirativní autobiografické vyprávění a pár opravdových receptů z kouzelného půlroku stráveného téměř na samotě u lesa s tím rozdílem, že kromě té samoty tam nebyl les, ale moře.
esoterika a astrologie

Věř svým snům

179 Kč
159 Kč
Buddhistická psychoterapie - 11%
Tato kniha vznikla z praxe. Popisuje léčivé a dnes již dobře odzkoušené spojení buddhistických a psychoterapeutických ošetřujících postupů. Jsou zde představeny jak techniky různých moderních terapeutických forem...
esoterika a astrologie

Buddhistická psychoterapie

403 Kč
358 Kč
Inteligence kosmu - 11%
Podle zastaralého a stále běžného paradigmatu je svět obrovský mechanismus, který funguje v souladu se známými zákony a pravidly. Nové paradigma, které se začíná ve vědě formulovat, nabízí již jinou koncepci.
esoterika a astrologie

Inteligence kosmu

322 Kč
286 Kč
Labyrint záhad - 11%
Neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace….
esoterika a astrologie

Labyrint záhad

296 Kč
263 Kč
Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Tarot magického měsíce - 6%
(1x)
Tarot magického měsíce se dokonale hodí jak k tradičnímu, tak k intuitivnímu výkladu a vybízí vás, abyste vstoupili do mystického světa sebepoznávání.
esoterika a astrologie

Tarot magického měsíce

594 Kč
559 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 205 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>