Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Život v lese
Knížka s hravými básničkami Pavla Volfa a veselými obrázky Přemysla Povondry přiblíží nejmenším čtenářům rozmanitý život obyvatel našich lesů.
naučné, obrazové

Život v lese

44 Kč
První písanka pro předškoláky - 11%
Aby se vaše dítě naučilo správně a úhledně psát, je nutné rozvíjet jemnou motoriku ruky od útlého věku. Tato kniha obsahuje soubor různých zábavných cvičení pro malé děti se zajímavými úkoly pro procvičování ruky.
naučné, obrazové

První písanka pro předškoláky

89 Kč
79 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
naučné, obrazové

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Bydlíme - 11%
(1x)
Interaktivní knížka na čtení, prohlížení a zkoumání s geniálně vybudovanými ilustracemi obydlí lidí i zvířat. Přes zelenou fólii uvidíte svět lidí, přes červenou svět zvířat a dohromady... dohromady je to legrace.
naučné, obrazové
Ukázky

Bydlíme

269 Kč
239 Kč
Kniha lesa - 11%
Od drsných kmenů až k vrcholkům stromů a větvím plným listí. Poeticky laděné ilustrace vás přenesou do lesa. Zhluboka se nadechněte a poslouchejte jeho příběh.
naučné, obrazové

Kniha lesa

179 Kč
159 Kč
Pro nejmenší - Tvary - 11%
Podej veverce čtvercové zrcátko. Naplň křečkovy tváře, až je bude mít pěkně kulaté. Najdeš houby pod trojúhelníkovými jehličnany? Tyto a mnohé další úkoly najdete v této knížce, která je určena pro nejmenší děti.
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Tvary

62 Kč
55 Kč
Světový atlas strašidel a duchů - 11%
Jsou krásní a děsiví zároveň. Seznamte se s nejpodivnějšími tvory světa!
naučné, obrazové

Světový atlas strašidel a duchů

269 Kč
239 Kč
Malý zajíček - Zahrada - 11%
(1x)
Nauč se s malým zajíčkem, jak se starat o zahradu! Jak se sází rostliny? Kdo ohlídá úrodu? Máš rád či ráda vlastní vypěstovanou zeleninu?
naučné, obrazové

Malý zajíček - Zahrada

62 Kč
55 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
naučné, obrazové

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 120 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 12 > >>