Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
podle předmětů

Somatologie - 20%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
podle předmětů
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Angličtina pro samouky - 20%
Cílem knihy je osvojení základní gramatiky a zvládnutí běžné komunikace. Koncepce učebnice je založena na cvičných větách, které přímo navazují na výklad každého gramatického jevu.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina pro samouky

339 Kč
271 Kč
Bakalářská a diplomová práce - 20%
Usnadněte si nelehký úkol, kterým je napsání bakalářské nebo diplomové práce! Vytvořit dobrou vysokoškolskou kvalifikační práci není snadné; je třeba dodržet stanovená pravidla, kterých není málo. Kniha vás přehlednou a návodnou formou provede.
podle předmětů
Ukázky

Bakalářská a diplomová práce

152 Kč
122 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Pedagogika pro učitele - 20%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
podle předmětů
Ukázky

Pedagogika pro učitele

365 Kč
292 Kč
Příklady z matematiky nejen pro fyziky V - 20%
Publikace Příklady z matematiky nejen pro fyziky V doplňuje a uzavírá řadu učebních textů doc. Jiřího Kopáčka a jeho spolupracovníků.
podle předmětů
Ukázky

Příklady z matematiky nejen pro fyziky V

260 Kč
208 Kč
Sociální práce - 20%
Publikace se snaží přiblížit studentům pedagogických oborů disciplínu sociální práce, která může budoucím pedagogům odhalit mechanismy a strategie tohoto pomáhajícího oboru.
podle předmětů
Ukázky

Sociální práce

229 Kč
183 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Učebnice klade důraz na charakteristiku základních psychických jevů, procesů a činností, díky kterým se člověk ve světě, ve společnosti i v sobě samém orientuje, zvládá nároky na něho kladené a usiluje dát svému životu směr a smysl.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do psychologie

271 Kč
217 Kč
ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu - 20%
Zkuste si 10 testů těsně před maturitou a zkoušející vás už nepřekvapí! Je třeba znát i přesnou formu zkoušky, nejen umět anglicky. Natrénujte si průběh ústní části nanečisto pomocí simulace otázek i přesné formy zkoušení.
podle předmětů
Ukázky

ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu

195 Kč
156 Kč
Intenzivní medicína - 20%
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
podle předmětů
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
1 440 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>