Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
kariéra

Jak vybrat správného člověka na správné místo - 20%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
kariéra
Ukázky

Jak vybrat správného člověka na správné místo

246 Kč
197 Kč
Tajemství motivace - 20%
(1x)
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".
kariéra
Ukázky

Tajemství motivace

169 Kč
135 Kč
Management - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům, manažerům a podnikatelům. Dozvíte se, jak fungují organizační struktury, jak správně rozhodovat a jak efektivně vést.
kariéra
Ukázky

Management

271 Kč
217 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 20%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra
Ukázky

Jak poznat, když vám někdo lže

186 Kč
149 Kč
Sebepoznání, sebeřízení a stres - 20%
Třetí vydání úspěšné publikace je přehledněji uspořádáno a doplněno o nové poznatky a zkušenosti. Obsahuje šest nových tabulí, věnovaných kontextu sebezvládání - úspěchu, vitalitě a biologickému a společenskému rámci lidského života.
kariéra
Ukázky

Sebepoznání, sebeřízení a stres

246 Kč
197 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
kariéra
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
CIO a podpora byznysu - 20%
Kniha, která je ojedinělá na českém a slovenském trhu a dlouho zde chyběla, se zaměřuje na klíčové téma podnikové informatiky, kterým je dosažení souladu mezi podnikáním a IT, respektive mezi manažery byznysu a manažery IT.
kariéra
Ukázky

CIO a podpora byznysu

229 Kč
183 Kč
Jak získat vnitřní klid a rovnováhu - 20%
Jak zvládat každodenní život s klidem, vyrovnaností, samostatně a nezávisle? Dozvíte se v této čtivé a praktické knížce s mnoha příklady. Poznáte řadu osvědčených technik, včetně těch speciálních pro obtížné situace.
kariéra
Ukázky

Jak získat vnitřní klid a rovnováhu

144 Kč
115 Kč
Zakázané přesvědčovací techniky - 20%
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce!
kariéra
Ukázky

Zakázané přesvědčovací techniky

212 Kč
170 Kč
27 manipulativních technik - 20%
(1x)
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra
Ukázky

27 manipulativních technik

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>