Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
beletrie

Samá voda - 11%
(1x)
Malý poseroutka popatnácté! Užije si Greg s rodiči letní výlet? Greg Heffley a jeho rodiče se vydávají na výlet a hodlají si ho pořádně užít!
beletrie

Samá voda

224 Kč
199 Kč
Spím v Hitlerově pokoji - 4%
Objednali si u něj krásnou knížku o Německu. Mysleli si, že je má každý obdivovat, protože jsou ti nejsprávnější a nejspravedlivější lidé na světě. Jenže to se milí Němci setsakramentsky přepočítali! Na scénu vstupuje Tuvia Tenenbom.
beletrie

Spím v Hitlerově pokoji

332 Kč
319 Kč
Ti druzí - 11%
(5x)
Mrazivý. Děsivý. Neodložitelný. Nový psychothriller autorky bestsellerů Kříďák a Jáma. Gabe se jednoho dne vracel autem domů z práce a v zácpě uvízl za starým autem. Jeho zadním oknem na něj vykoukla dívčí tvář. Zahlédl, jak říká: „Tati.“
beletrie

Ti druzí

359 Kč
319 Kč
Před povodní - 11%
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.
beletrie

Před povodní

269 Kč
239 Kč
Drak spí - 11%
(7x)

Některá tajemství je lepší zapomenout.

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila.

beletrie
Ukázky

Drak spí

359 Kč
319 Kč
Sladká pomsta - 11%
(4x)
Nejlepší pomsta je ušitá na míru! Od autora bestselleru Stoletý stařík.
beletrie
Ukázky

Sladká pomsta

359 Kč
319 Kč
Poslední aristokratka - 11%
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
beletrie

Poslední aristokratka

260 Kč
231 Kč
Vrchol vulkánu - 11%
(3x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
beletrie
Ukázky

Vrchol vulkánu

448 Kč
398 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
beletrie
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Svobodná v Evropě - 11%
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...
beletrie

Svobodná v Evropě

311 Kč
276 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>