Nejprodávanější tituly - prosinec 2020

Před povodní
(2x)
Vilu na břehu řečovické řeky navštěvuje neznámý host. Přichází starou studnou a nepatří do suchozemského světa. Také Hanu Strnadovou přitahuje spíše svět pod hladinou než mezilidské vztahy ve městě.

Před povodní

269 Kč
Vrchol vulkánu
(3x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
Ukázky

Vrchol vulkánu

448 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Saturnin zasahuje
(6x)
Nevypočitatelný sluha, před kterým není žádná mísa koblih v bezpečí, je zpět!
Ukázky

Saturnin zasahuje

314 Kč
Hlavou proti zdi
(2x)
Knižní rozhovor populární moderátorky Světlany Witowské s televizní a rozhlasovou legendou Kamilou Moučkovou není klasickým rozhovorem, ale skutečným dialogem dvou silných žen, ...

Hlavou proti zdi

314 Kč
Řád času
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.

Řád času

268 Kč
Můj život mezi slzami a smíchem
Knižní událost podzimu – Jiřina Bohdalová téměř v devadesáti letech vypráví o svém životě. Poprvé knižně. Fotografie z osobního archivu. Jak Jiřina Bohdalová bilancuje svůj život?

Můj život mezi slzami a smíchem

404 Kč
Na smrt
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
Ukázky

Na smrt

358 Kč
Oceán na konci cesty
(4x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
Ukázky

Oceán na konci cesty

358 Kč
Uranova
(2x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
Ukázky

Uranova

268 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>