Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
dům a zahrada

Konstrukce ze sádrokartonu - 20%
Konstrukce ze sádrokartonových a sádrovláknitých desek si vydobyly své místo na trhu. Díky svým protipožárním, akustickým a tepelně izolačním vlastnostem se využívají u novostaveb i rekonstrukcích bytových i průmyslových staveb.
dům a zahrada
Ukázky

Konstrukce ze sádrokartonu

135 Kč
108 Kč
Problémové chování psů - 20%
(1x)
V knize se dozvíte nejen to, jak se pes naučí třeba pouhé přivolání, ale hlavně zjistíte, jak řešit případné problémové chování svého psa.
dům a zahrada
Ukázky

Problémové chování psů

159 Kč
127 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
dům a zahrada
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Voda v domě a na chatě - 20%
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních.
dům a zahrada
Ukázky

Voda v domě a na chatě

135 Kč
108 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
dům a zahrada
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Poznáváme homeopatii - 20%
Jste hrdým majitelem pejska nebo kočičky? Pokud ano, jistě chcete pro vašeho chlupatého člena rodiny tu nejlepší péči. Kniha je reakcí na stále se zvyšující zájem chovatelské veřejnosti o homeopatickou léčbu.
dům a zahrada
Ukázky

Poznáváme homeopatii

135 Kč
108 Kč
Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů - 20%
Kniha navazuje na předchozí úspěšnou knihu "Stavba rodinného domu krok za krokem". Přehledně a čtivou formou popisuje požadavky na návrh, stavbu i bydlení v energeticky úsporném domě.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba a užívání nízkoenergetických a pasivních domů

382 Kč
306 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
dům a zahrada
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
dům a zahrada
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 68 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>