Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
zdraví a životní styl

Buddhistická psychoterapie - 11%
Tato kniha vznikla z praxe. Popisuje léčivé a dnes již dobře odzkoušené spojení buddhistických a psychoterapeutických ošetřujících postupů. Jsou zde představeny jak techniky různých moderních terapeutických forem...
zdraví a životní styl

Buddhistická psychoterapie

403 Kč
358 Kč
Vaříme podle Herbáře 5 - 11%
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbáře...
zdraví a životní styl

Vaříme podle Herbáře 5

359 Kč
319 Kč
Jak déle žít a lépe se cítit - 6%
(1x)
Kniha se zabývá výživou, v prvé řadě pak vitaminy, z nichž nejdůležitější je vitamin C. Rozebírá působení vitaminů v lidském těle a jejich účinky proti různým nemocem, od nachlazení přes psychické poruchy až třeba po rakovinu či onemocnění srdce.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jak déle žít a lépe se cítit

296 Kč
278 Kč
Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných - 11%
Všimli jste si, že čím je člověk zručnější, tím toho dosáhne víc při vynaložení menší námahy? Výjimkou není ani síla.
zdraví a životní styl

Nahý bojovník - Odhalte tajemství supersilných

404 Kč
359 Kč
Děláme si to doma sami - 11%
(1x)
Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Děláme si to doma sami

358 Kč
318 Kč
Zaříkávač nemocí - 11%
(1x)
Zaříkávač nemocí je sestavený z textů, komentářů a rozhovorů, věnovaných nemocem lidí, vrcholového sportu, politiků i celé společnosti.
zdraví a životní styl

Zaříkávač nemocí

206 Kč
183 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
zdraví a životní styl

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Klasické masáže - 11%
Tato kniha vznikla jako učební pomůcka pro studenty a absolventy kvalifikačních masérských kurzů. Kromě vlastních postupů při klasické masáži s bohatou fotodokumentací v ní zájemci najdou i další, pro ně velmi užitečné informace.
zdraví a životní styl

Klasické masáže

268 Kč
238 Kč
Rady bylináře Zentricha - 11%
Známý bylinář předává své zkušenosti, ale současně upozorňuje na meze možností fytoterapie. Abecední řazení problémů a nemocí umožní rychlejší vyhledávání. Nechybí ani typicky česká léčba slivovicí.
zdraví a životní styl

Rady bylináře Zentricha

331 Kč
294 Kč
Reflexní terapie - učebnice - 11%
Praktická reflexologie - uvolnění krční páteře. První ucelená, ryze česká a uživatelsky mimořádně vstřícná publikace na téma reflexní terapie od jednoho z našich nejznámějších odborníků.
zdraví a životní styl

Reflexní terapie - učebnice

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 241 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 25 > >>