Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
podle předmětů

Angličtina pro děti - 11%
Angličtina pro děti je určena pro každého třeťáka nebo dítě, které se učí angličtinu prvním, případně druhým rokem.
podle předmětů

Angličtina pro děti

296 Kč
263 Kč
Diktáty pro 5. třídu - 11%
Jednotlivé publikace z edice Diktáty obsahují více než 200 diktátů a cvičení určených zejména pro domácí procvičování základních gramatických jevů a překonání obtíží spojených s českým pravopisem.
podle předmětů

Diktáty pro 5. třídu

107 Kč
95 Kč
Anglická abeceda - 12%
Naučte se anglickou abecedu, ke každému slovíčku najdete vhodné slovo z anglického jazyka, začínající daným písmenem. Z druhé strany pak najdete základní barvy ! Tato kartička je vhodná pro každého začínajícího angličtináře.
podle předmětů

Anglická abeceda

17 Kč
15 Kč
Barevné příklady 2 - 11%
Pracovní sešit je zaměřen na procvičení matematiky pomocí vybarvování. Početní příklady spojené s pestrostí barev podporují logické myšlení, kreativitu a prohlubují získané matematické dovednosti. Žáci si zábavnou formou procvičí probrané učivo matematiky. Propojení úloh s barevnou vizualizací přispívá k rozvoji jejich fantazie a představivosti.
podle předmětů

Barevné příklady 2

89 Kč
79 Kč
Barevné úlohy z češtiny pro 5. ročník - 11%
Pracovní sešit slouží k procvičování učiva v hodinách čtení a psaní ve třídě a také k domácí přípravě. Obsahuje různorodá zábavná cvičení pro upevnění a zpestření učiva. Ilustrace jsou určeny k vybarvování a procvičování učiva. Barevné úlohy z češtiny jsou součástí ucelené řady učebnic a pracovních sešitů Hravá čeština pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol.
podle předmětů

Barevné úlohy z češtiny pro 5. ročník

98 Kč
87 Kč
Český jazyk – Přídavná jména - 12%
Tato laminová kartička je určená především pro studenty základní a střední školy.
podle předmětů

Český jazyk – Přídavná jména

26 Kč
23 Kč
Pár událostí z českých dějin - 2 - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

podle předmětů

Pár událostí z českých dějin - 2 - tahák

35 Kč
31 Kč
Pravěk - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

podle předmětů

Pravěk - tahák

35 Kč
31 Kč
Procvičování pravopisu pro 2. ročník - 12%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny ve 2. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
podle předmětů

Procvičování pravopisu pro 2. ročník

59 Kč
52 Kč
Procvičování pravopisu pro 7. ročník - 11%
Úkoly a cvičení v tomto pracovním sešitu jsou zaměřené na procvičení a zlepšení různých pravopisných jevů. Tematicky vychází z probírané látky češtiny v 7. ročníku a je připraven v souladu s RVP. Každá kapitola obsahuje velké množství doplňovaček a opakování. Na konci publikace naleznete správná řešení všech úkolů, proto je také vhodná pro samostatnou přípravu.
podle předmětů

Procvičování pravopisu pro 7. ročník

81 Kč
72 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 228 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 23 > >>