Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
botanika

Kytičky kolem nás
Rádi se procházíte přírodou a poznáváte kytičky kolem sebe? Občas se vás děti zeptají, jak se rostliny jmenují a vy si nejste jistí? Tak právě pro tyto příležitosti je tato příručka, která vás seznámí s těmi nejčastějšími kytičkami kolem nás.
botanika

Kytičky kolem nás

140 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
botanika

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Příběhy památných stromů Čech a Moravy - 20%
Dvacet pět příběhů nejznámějších českých památných stromů.
botanika
Ukázky

Příběhy památných stromů Čech a Moravy

199 Kč
159 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
botanika
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Neznámá tvář Prahy - 11%
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
botanika

Neznámá tvář Prahy

268 Kč
238 Kč
Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí - 20%
Pozoruhodná odborná publikace z roku 1908, podrobnýsoupis všech tehdy u nás známých cizíchrostlin. Reprint je doplněnúvodem Václava Větvičky.
botanika
Ukázky

Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí

349 Kč
279 Kč
Byliny na srdce, cévy, krev - 11%
Kniha je šestou z ucelené řady monotematických knih o domácím léčení bylinkami - tentokrát jde o bylinky na srdce, cévy a krev. V knize je uvedeno léčení především bylinkami našimi, českými, takovými, co rostou všude kolem nás.
botanika

Byliny na srdce, cévy, krev

144 Kč
128 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5