Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
hudba

Parlando cantabile: od řeči ke zpěvu a zpět + CD Šťastná hodina - 11%
Spisovateli, dramatiku a „písničko-znalci“ prof. Přemyslu Rutovi jde v této knížce především o pojetí zpěvu jako přirozeného lidského projevu.
hudba

Parlando cantabile: od řeči ke zpěvu a zpět + CD Šťastná hodina

234 Kč
208 Kč
Hudba na zámku v Náměšti nad Oslavou - 11%
Kniha přibližuje hudební život na zámku v Náměšti nad Oslavou v první polovině 19. století, který byl v tomto období bohatý a výjimečný.
hudba

Hudba na zámku v Náměšti nad Oslavou

236 Kč
210 Kč
Hudba jako horký tep života - 11%
Kniha pojednává v několika tematických kapitolách o vývoji české hudební estetiky, vědy a kritiky v období od konce druhé světové války do konce šedesátých let.
hudba

Hudba jako horký tep života

261 Kč
232 Kč
Nové pojetí fugy u Antonína Rejchy - 11%
(2x)
Kniha obsahuje moderní český překlad Rejchova raného spisu O novém systému fugy, jenž je teoretickým zdůvodněním autorova zásadního kontrapunktického cyklu 36 fug pro klavír.
hudba

Nové pojetí fugy u Antonína Rejchy

195 Kč
174 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
O smrti i vesele - 11%
Písně barokní a postbarokní je kniha i hudební CD. Kniha je odborná studie o motivu smrti v textech barokní hudby, o jejich zdrojích v křesťanském i antickém myšlení a o druhém životě barokní poetiky smrti v 19. a 20. století.
hudba

O smrti i vesele

322 Kč
286 Kč
Výtvarné umění a hudba - 11%
Předkládaná kniha - v současnosti u nás jediná tohoto zaměření - je bohatě vybavena barevnými reprodukcemi výtvarných děl a notovými příklady. Její nezbytnou součástí je CD se zvukovými ukázkami a digitální variantou obrazových ukázek v textu.
hudba

Výtvarné umění a hudba

387 Kč
344 Kč
No Future! - 11%
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
318 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones - 11%
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
hudba

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
206 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 54 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>