Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
předškoláci

Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
předškoláci

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Moje první slova - 11%
I ty nejmenší děti rády objevují svět kolem sebe. Toto krásné leporelo, které přesně padne do jejich malých ruček, jim v tom pomůže. Barevné ilustrace a pevné stránky pomáhají dětem pojmenovávat známé předměty. Prohlížejte a objevujte!
předškoláci

Moje první slova

62 Kč
55 Kč
Obejmi mě, prosím - 4%
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

předškoláci

Obejmi mě, prosím

314 Kč
303 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
předškoláci
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není - 11%
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.
předškoláci

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
172 Kč
Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce s více než 60 odklápěcími okénky s různými dopravními prostředky. Prozkoumej je a zjisti něco nového.
předškoláci

Vše, co jezdí a létá - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Kde rostou peníze? - 11%
Knížka, doprovázena třiceti ilustracemi, přináší víc než rámcovou orientaci ve světě peněz. Děti se z ní dozví i to, proč je hloupé někomu závidět a že v životě existuje spousta důležitých věcí, které se za žádné peníze koupit nedají.
předškoláci

Kde rostou peníze?

179 Kč
159 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
předškoláci

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Co nám poví chameleon - 11%
(1x)
Knížka Co nám poví chameleon je určena pro děti od šesti do sta let.
předškoláci

Co nám poví chameleon

269 Kč
239 Kč
Čekání na Vánoce - 11%
Je čekání na Vánoce jen dobou nakupování, nebo i časem, kdy je možné s dětmi poznat hlubší smysl celého vánočního příběhu? Krásně ilustrovaná knížka pro děti mladšího školního věku se skládá z 28 „zastavení“ v adventní době....
předškoláci

Čekání na Vánoce

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 235 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>