Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
učebnice - vzdělání

Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Neurologie pro studium i praxi - 20%
Již třetí, přepracované a doplněné vydání mimořádně úspěšné učebnice neurologie, které zahrnuje obecnou i speciální neurologii.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Neurologie pro studium i praxi

803 Kč
642 Kč
Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - 20%
Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika

179 Kč
143 Kč
1000 českých slov pro cizince / 1000 Czech Words for Foreigners - 20%
Ať už se učíte česky nebo jste jen na návštěvě České republiky, je tento slovníček určen právě vám. Barevné ilustrace vám pomohou najít to správné slovo pro každodenní situace. Jednotlivá slova doplňuje fonetická transkripce, která vám usnadní výslovnost. Věříme, že tato kniha bude neocenitelným pomocníkem pro všechny cizince, kteří se chtějí naučit česky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

1000 českých slov pro cizince / 1000 Czech Words for Foreigners

119 Kč
95 Kč
Autoškola 2020 - 20%
(1x)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Autoškola 2020

144 Kč
115 Kč
Cvičebnice německé gramatiky s vtipem, 3.díl - 20%
Předkládaná příručka (skládá se ze 3 dílů) je určena těm, kteří chtějí zkusit něco netradičního a spojit příjemné s užitečným: zopakovat si nejdůležitější výzvy německé gramatiky a zároveň se pokud možno přitom bavit.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Cvičebnice německé gramatiky s vtipem, 3.díl

89 Kč
71 Kč
Dokonči slovník - 20%
Rozhodli jste se pracovat v zahraničí jako zdravotní pracovník? Díky slovníku s 26 tématickými okruhy, který interaktivně doplňujete, zvládnete nejen svou práci, ale i běžný život..
učebnice - vzdělání
Ukázky

Dokonči slovník

199 Kč
159 Kč
Idiot - 20%
(4x)
Nový překlad románu, který se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury. Mladý kníže Myškin, zcela zchudlý a postižený epilepsií, prožije po návratu ze švýcarského sanatoria tak podivuhodné příběhy, že upadne znovu do své duševní nemoci.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Idiot

419 Kč
335 Kč
Pracovní listy 2.díl - 20%
Žáků-cizinců na českých školách stále přibývá. Bez znalosti češtiny přicházejí do všech ročníků ZŠ, a to i během školního roku.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Pracovní listy 2.díl

299 Kč
239 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 129 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>