Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
film a divadlo

Člověk v situaci - 11%
Kniha předního českého divadelního teoretika a historika Jana Císaře je reflexí současné inscenační praxe včetně proměn, které divadlo prodělalo v posledních desetiletích.
film a divadlo

Člověk v situaci

187 Kč
166 Kč
Harry Potter - Magická místa z filmů - 11%
Fanoušci Harryho Pottera pozor! Přichází další úchvatná publikace, která odkrývá tajemství filmových archivů.
film a divadlo

Harry Potter - Magická místa z filmů

719 Kč
639 Kč
O dramaturgii - 11%
Významný divadelní dramaturg a profesor DAMU nabízí ucelený pohled na dramaturgii, obor, který jinak neoplývá odbornou literaturou.
film a divadlo

O dramaturgii

179 Kč
159 Kč
Postava k podpírání - 11%
Kniha Postava k podpírání vychází v Knihovně Václava Havla jako 4. svazek edice Dílo Pavla Juráčka. Obsahuje všechny známé a dostupné verze této mrazivé grotesky o půjčovně koček a bezbřehé moci úřednického aparátu.
film a divadlo

Postava k podpírání

224 Kč
199 Kč
Živý film - 11%
(2x)
Stejně jak jiná umělecká díla, i díla filmového umění časem stárnou a postupně degradují. V současné době navíc dochází k masové digitalizaci projekčních prostor a tak ještě více nabývá na důležitosti otázka vzniku digitálně restaurovaného filmu.
film a divadlo

Živý film

405 Kč
360 Kč
Slovo v prostoru - 11%
(2x)
Štěpán Pácl, jeden z nejpozoruhodnějších českých režisérů mladší generace, se s čtenáři dělí o zkušenosti z vlastní práce. Svým způsobem je tedy tato kniha ojedinělá, neboť nás nechává nahlédnout „do zákulisí“ divadelní praxe.
film a divadlo

Slovo v prostoru

216 Kč
192 Kč
Brněnský Devětsil a multimediální přesahy umělecké avantgardy - 11%
Publikace se pokouší především o vylíčení různých, někdy i zdánlivě okrajových okolností vzniku a průběhu činnosti spolku, tak jak je odráží zejména dobová korespondence.
film a divadlo

Brněnský Devětsil a multimediální přesahy umělecké avantgardy

523 Kč
465 Kč
O hercích a herectví - 11%
Knihu O hercích a herectví píše zkušený divadelník. Spoluzakladatel a první umělecký šéf Činoherního klubu v jeho slavné éře 60. let, autor jedné z nejhranějších českých komedií Tři v tom, dramaturg, režisér a divadelní pedagog.
film a divadlo

O hercích a herectví

216 Kč
192 Kč
Barrandov III
Třetí díl mimořádné obrazové historie českého filmu zachycuje válečná léta 1939-1945. Dozvíte se, proč v době světové války vznikala umělecky nejzdařilejší díla.
film a divadlo

Barrandov III

599 Kč
Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl - 11%
První díl trilogie věnované rytmu, reflexi rytmu v tvorbě, v umění a zejména v divadle, rytmu jako významnému fenoménu určujícího život člověka. Profesor Nuska, náš současný originální filosof, estetik, historik umění a kultury.
film a divadlo

Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 74 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>