Nejprodávanější Kniha - prosinec 2020
cestopisy

Přes hranice - 11%
Sólo cestování místo posedávání v kavárnách. V 64 letech nasedá Margot Flügel-Anhalt poprvé ve svém životěna motorku a odváží se vydat na velkou, dobrodružnou cestu.
cestopisy

Přes hranice

260 Kč
231 Kč
S lékaři v první linii - 11%
Březen 2020. Česko ochromila pandemie nového koronaviru z Číny. Hranice se uzavírají. Reportérka Lenka Klicperová se nemůže přesunout nikam – ani do válkou zmítané Sýrie, ani do Somálska. Frontová linie se však najednou rýsuje jasně zcela jinde – v českých nemocnicích.
cestopisy

S lékaři v první linii

314 Kč
279 Kč
Toulky Píseckem - 11%
Mnozí z nás se při svých toulkách po naší zemi zaměřují hlavně na známé památky, ať už jsou to staré hrady, krásné zámky či historická města. Ale historie je ukryta všude kolem nás, i na místech méně známých.
cestopisy

Toulky Píseckem

269 Kč
239 Kč
Transsibiřská magistrála aneb S pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři - 11%
Když se řekne Rusko, neznamená to pro našince obvykle bohatou kulturní historii, ale spíše nepříjemnou kapitolu dějin, kontroverzní mezinárodní politiku, KHL a vodku.
cestopisy

Transsibiřská magistrála aneb S pivem v ruce od Finského zálivu k Japonskému moři

405 Kč
360 Kč
Za českými a moravskými městy
V knize se vydáme za českými a moravskými městy, jejich pověstmi, příběhy a lidmi.
cestopisy

Za českými a moravskými městy

89 Kč
Amerika na druhý pohled - 11%
Amerika na druhý pohled je nevšední cestopis, který s humorem popisuje život v cizí zemi, trable s prvním americkým podnájmem, jak si doma uvařit javorový sirup a proč americké vánoční cukroví vypadá jako usušené psí hovínko.
cestopisy

Amerika na druhý pohled

266 Kč
236 Kč
Doma v NOLA - 11%
(1x)
Amerika má pouze tři města - New York, San Francisco a New Orleans, řekl kdysi Tennessee Williams. Posledně jmenovaný - New Orleans - je centrem amerického Jihu, kde dodnes lidé pociťují, co to znamená.
cestopisy

Doma v NOLA

206 Kč
183 Kč
Hory shora - 11%
Úspěšný horolezec Radek Jaroš dosáhl jako první Čech a patnáctý člověk v historii vůbec „koruny Himálaje“, tedy zdolal všech 14 osmitisícovek bez použití kyslíku.
cestopisy

Hory shora

359 Kč
319 Kč
Himálajský deník - 11%
To hory samy si vybírají mezi lidmi, kdo bude patřit mezi jejich blízké, nikoliv naopak. Liba Švrčinová-Cunnings takové štěstí má. Proto také svůj Himálajský deník snad ani nepíše, ale rovnou – tentokráte jen pro čtenáře – znovu žije.
cestopisy

Himálajský deník

401 Kč
356 Kč
Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD - 11%
Kniha Plavby „sebevrahů“ je poutavou rekapitulací plaveb Thora Heyerdahla, Erika de Bisschopa, Williama Willise a především Eduarda Ingriše, s trochou nadsázky řečeno „skutečně žijícího“ Járy Cimrmana.
cestopisy

Plavby „sebevrahů“ - dárkové provedení s CD

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 121 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>