Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - prosinec 2020
pro začínající čtenáře

Já, štěně - 11%

"Příběh pro začínající čtenáře o jednom neobyčejném štěněti!" Co všechno se musí malé štěně naučit, než si pro něj může přijít nový páníček? Než se ze štěněte stane pes, musí zvládnout spoustu věcí…

pro začínající čtenáře

Já, štěně

206 Kč
183 Kč
Kořínci - 11%
Obrázková kniha pro děti.
pro začínající čtenáře

Kořínci

225 Kč
200 Kč
Kouzelná třída v muzeu - 11%
Oblíbení hrdinové se vracejí! Taky jste si mysleli, že se nezbední prvňáci už nikdy s vílou Jasmínou nesetkají? Když žáci kouzelné třídy dostanou za odměnu prázdninovou vstupenku do muzea, kam se jen tak někdo nedostane...
pro začínající čtenáře

Kouzelná třída v muzeu

197 Kč
175 Kč
Od pohádky k pohádce - Star Wars - 11%

Oblíbení hrdinové v nové sérii pohádkových příběhů!

Vítejte v předaleké galaxii, v úžasném světě Star Wars! V této knížce si můžete přečíst o tom, co mají na starosti droidi a co všechno dovedou lépe než lidé, jaké schopnosti mají Jediové a jací

pro začínající čtenáře

Od pohádky k pohádce - Star Wars

134 Kč
119 Kč
Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty.
pro začínající čtenáře

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění

152 Kč
135 Kč
Zakouzlená škola - Obrázkové čtení - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení Zakouzlená škola. Tři veselé kouzelnice Todie, Bonie a Debie nejsou žádné zlé čarodějky, které by škodily lidem. Právě naopak – nezkazí žádnou legraci a rády pomohou, kde je třeba.
pro začínající čtenáře

Zakouzlená škola - Obrázkové čtení

152 Kč
135 Kč
Do pohádky se zvířátky - 11%
Knížka pohádek odpovídá pravidlům genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby je děti stihly bez problémů samy přečíst při hodině nebo za domácí úkol.
pro začínající čtenáře

Do pohádky se zvířátky

194 Kč
172 Kč
Jak krásná je Panama - 11%
Tygřík a Míša spolu žijí v domku u řeky, ale začne je pálit dobré bydlo. Když jednoho dne připluje po vodě bedna s nápisem Panama, rozhodnou se do té cizokrajné končiny vonící po banánech vypravit.
pro začínající čtenáře

Jak krásná je Panama

179 Kč
159 Kč
Jeho královská maličkost
Byla nebyla jedna šťastná rodina. Až do jednoho strašlivého, neblahého dne, kdy se narodil nový vládce… Zábavný příběh o strastech malého děvčátka, které musí čelit ústrkům od novorozeného bratříčka, doplňují velkoformátové ilustrace.
pro začínající čtenáře

Jeho královská maličkost

53 Kč
Vlasy se vrací - 11%
(1x)
Ludvík je celkem normální desetiletý kluk, který má na světě ze všeho nejraději svoje dlouhé vlasy. Právě kvůli nim se dostane do konfliktu s učitelkou angličtiny, Přeučenou Ruštinářkou.
pro začínající čtenáře

Vlasy se vrací

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 79 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>