Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
detektivky

Letopisy královské komory VI
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století. Historický román.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory VI

199 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Letopisy královské komory V.
(1x)
Dva příběhy písaře královské komory Jiřího Adama z Dobronína se odehrávají v polovině 16. století. Poslední cantilena zavádí královského písaře mezi bratrstvo chrámových zpěváků.
detektivky
Ukázky

Letopisy královské komory V.

199 Kč
Sběratelé ostatků
(3x)
Pokračování osudů Martina ze Stvolna, který se vrací z Francie do Prahy, aby dokončil studia na nově založené univerzitě. Ani v Praze však nemá možnost školu dokončit...
detektivky
Ukázky

Sběratelé ostatků

229 Kč
Alej smrti - 20%
Polistopadová éra byla pro mnohé obdobím euforického nadšení z pádu totalitního režimu a ze znovunabyté svobody. Jenže pro jiné to byla příhodná doba, jak se poměrně snadno dostat k pohádkovému majetku, penězům a moci – zvlášť pokud se přitom neomezovali „slabostmi“, jako je slušnost, morálka či…
detektivky
Ukázky

Alej smrti

249 Kč
199 Kč
Bavorský případ - 20%
(1x)
Mladý naivní detektiv se navzdory svému nešťastnému příjmení snaží v Praze třicátých let minulého století provozovat seriózní kancelář soukromého detektiva, ne vždy ale úspěšně. Do nového případu bavorského barona tak vkládá velké naděje pro své zviditelnění.
detektivky
Ukázky

Bavorský případ

199 Kč
159 Kč
Betonová blondýna - 20%
(1x)

Třetí případ Harryho Bosche Když detektiv Harry Bosch zastřelil sadistického vraha zvaného Panenkář, všichni v Los Angeles byli přesvědčeni, že děsivá noční můra skončila. Vdova po zemřelém však Bosche obviní ze zabití nepravého muže.

detektivky
Ukázky

Betonová blondýna

279 Kč
223 Kč
Děvčátko - 20%
(1x)
Uprostřed poklidného květnového dne je přepadena banka v samém centru Prahy a osamělý střelec v ní drží nevinné rukojmí. Jeho požadavky jsou ovšem více než podivné, nejde mu o peníze ani cennosti, dokonce policii nežádá ani o vozidlo, kterým by unikl.
detektivky
Ukázky

Děvčátko

169 Kč
135 Kč
Kočka myši nenechá - 20%
(3x)
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila.
detektivky
Ukázky

Kočka myši nenechá

279 Kč
223 Kč
Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky
Ukázky

Lunapark

299 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 358 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 36 > >>