Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
děti a mládež

Fína a Zef: Příběh surikat - 20%
(1x)
V africké poušti Kalahari žije malá surikata Fína a její velká rodina. Fína se rozhodně nenudí, protože s kamarádem Zefem vyvádí jednu vylomeninu za druhou. Občas ale musí dávat pozor – život v poušti může být pěkně nebezpečný.
děti a mládež
Ukázky

Fína a Zef: Příběh surikat

189 Kč
151 Kč
Heartland: Cesta domů - 20%

Začátek skvělé série, která se stala předlohou slavnému televiznímu seriálu. Koňská farma Heartland, ukrytá v kopcích Virginie, je jedinečným místem, kde se hojí jizvy minulosti a týraní a vystrašení koně se zde učí znovu důvěřovat lidem.

děti a mládež
Ukázky

Heartland: Cesta domů

189 Kč
151 Kč
Hořící království - 20%
Catherinin otec má Severní planinu ve svých rukách a mladá královna musí vyslat svého věrného strážce Ambrose rovnou do jámy lvové na zoufalou misi: musí se pokusit přerušit dodávku dýmu démonů. V Calidoru mezitím Edyon a March čelí budoucnosti každý zvlášť a Tash ve světě démonů bojuje s cenou, kterou musí zaplatit za svou minulost.
děti a mládež
Ukázky

Hořící království

299 Kč
239 Kč
Hrozba třídy A - 20%
Počkat! Co myslíte tím, že moje postava byla prokleta? Jako že tady budu hnít zaživa? To snad ne? Ačkoli… OK, herní umělá inteligence mi přiklepla status potenciální světové hrozby. To je přeci šance, kterou by byl hřích nevyužít! Alex sní o kariéře kosmického průvodce.
děti a mládež
Ukázky

Hrozba třídy A

249 Kč
199 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

děti a mládež
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Kedrigern a kouzelná hůlka - 20%
Trampoty mistra protikouzel a odeklínadel Kedrigerna začnou v okamžiku, kdy Hamarak objeví kouzelný meč Panstygii, Matku temnot a Princezna si vezme do hlavy, že nejvhodnějším dárkem k výročí svatby nejsou pletené návleky na křídla...
děti a mládež
Ukázky

Kedrigern a kouzelná hůlka

149 Kč
119 Kč
Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
děti a mládež
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Navždycky - 20%
(2x)
Láska přes messenger. Feel-good romance ze střední.
děti a mládež
Ukázky

Navždycky

249 Kč
199 Kč
Ohnivá křídla - Nejzářivější noc - 20%
(1x)

Okamžik, který nastává jednou za sto let, se blíží. Bude předzvěstí štěstí, nebo zkázy? Závěrečný díl dračí ságy, která dobyla svět. Slunéčka byla vždy odhodlaná udělat vše, aby se dračí proroctví naplnilo. Sama má nápady, jak pomoci. Zprávy však nejsou dobré. Budou ostatní dráčata naslouchat jejím radám a společnými silami konečně urovnají spory mezi dračími kmeny?

děti a mládež
Ukázky

Ohnivá křídla - Nejzářivější noc

249 Kč
199 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
děti a mládež
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 186 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 19 > >>