Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
sci-fi

Červený trpaslík 2. - Lepší než život - 20%
(1x)
Pokračování Červeného trpaslíka líčí další příhody party kosmických ňoumů ve vesmíru vzdáleném tři miliony světelných let od Země.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 2. - Lepší než život

98 Kč
78 Kč
Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
sci-fi
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Vyhlídka na věčnost - 20%
(5x)
Další kniha autora Nočního klubu. Pan Mluvčí příliš nemluví, pouze vyřizuje vzkazy. A když s tím začne, slunce skryje tvář a pohřební služby přecházejí na dvojsměnný provoz. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi
Ukázky

Vyhlídka na věčnost

199 Kč
159 Kč
Časovládci: Skryté ostří - 20%
(1x)
Existuje něco, co dokáže změnit povahu lidstva? Jorgen je jedním z mála lidí, kteří ví, jak překračovat hranice času.
sci-fi
Ukázky

Časovládci: Skryté ostří

279 Kč
223 Kč
Čestná stráž - 20%
Čtvrtá kniha z cyklu Gauntovi duchové.
sci-fi
Ukázky

Čestná stráž

149 Kč
119 Kč
Hra bez vítězů - 20%
Špion Typhonského paktu – nového politického protivníka Federace – odcizí plány nejnovější technologie Hvězdné flotily: kvantového proudového pohonu. Aby Typhonskému paktu zabránila odhalit jeho tajemství, naverbuje rozvědka Hvězdné flotily dvojici geneticky vylepšených agentů...
sci-fi
Ukázky

Hra bez vítězů

269 Kč
215 Kč
Poslední planeta - 20%
Jednou přijde den, kdy nám naše planeta všechno vrátí. Možná bude pozdě. A lidé? Pochopí? Půjdou to zkusit jinam? I ostatní planety se dokáží bránit. Příběh o proměně měkkého Pozemšťana v tvrdého bojovníka za život a Matku.
sci-fi
Ukázky

Poslední planeta

129 Kč
103 Kč
Star Trek: Titan – Syntéza - 20%
Hvězdná loď Titan pokračuje v průzkumné výpravě mimo dosud probádaný vesmír. Čím dále se dostává od prostoru Federace, tím víc se kapitán William Riker i jeho posádka těší na naplnění pravé mise Hvězdné flotily: pátrání po novém životě a objevování nových civilizací.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Titan – Syntéza

279 Kč
223 Kč
Ve stínu slunce - 20%
Když se v první polovině 22. století začnou ztrácet kosmické lodě, vypadá to, že za to mohou piráti, povstalci z kolonií nebo nezměrné hlubiny vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Ve stínu slunce

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 120 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 12 > >>