Nejprodávanější knihy - prosinec 2020
beletrie

Povídky ke kávě III. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
beletrie

Povídky ke kávě III.

152 Kč
135 Kč
Prózy - 11%
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
beletrie

Prózy

359 Kč
319 Kč
Stříbrný vítr
Moderátorku Jitku Novotnou znáte z vysílání Českého rozhlasu a České televize. Pro tuto publikaci vybrala patnáct rozhovorů s významnými osobnostmi současné české umělecké a vědecké scény.
beletrie

Stříbrný vítr

179 Kč
Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých - 11%
(2x)
Nový román Olgy Tokarczukové by bylo možno označit jako "morální thriller".
beletrie
Ukázky

Svůj vůz i pluh veď přes kosti mrtvých

242 Kč
215 Kč
Šestá hlídka - 11%
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
beletrie
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
238 Kč
Temné hlubiny - 11%
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
beletrie

Temné hlubiny

404 Kč
359 Kč
Zaklínač V: Křest ohněm - 11%
Císař Emhyr chystá svatbu - po sňatku s princeznou Cirillou se stane nejen vládcem Citry, ale podle věštby také pánem celého Severu. Že to s oním plánem nebude tak jednoduché, císař zjistí téměř okamžitě - někdo mu podstrčil dvojnici.
beletrie

Zaklínač V: Křest ohněm

341 Kč
303 Kč
Anča a Pepík 1.
(1x)
Když v roce 1989 vznikaly první příběhy myšek Anči a Pepíka, jistě málokdo předpokládal, že i po více než čtvrtstoletí se bude jednat o kultovní bestseller, který na české komiksové scéně téměř nenachází obdoby.
beletrie

Anča a Pepík 1.

341 Kč
Denní hlídka - 11%
(1x)
Druhý díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky filmovému zpracování prvního dílu. i Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
beletrie
Ukázky

Denní hlídka

358 Kč
318 Kč
Hradecké pověsti a vyprávěnky - 11%
Kniha obsahuje 21 příběhů z královéhradeckého teritoria. Jak uvádí sám autor, nejedná o odborné dílo historické, všechny ale mají svůj základ v hradecké ústní slovesnosti a tradicích.
beletrie

Hradecké pověsti a vyprávěnky

207 Kč
184 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>