Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Příběh tantry
Tantra jako jedinečná a zdánlivě tajemná cesta k poznání sebe sama. Tantra je tajemná, provokující, těžko uchopitelná, kontroverzní, velebená i hanobená, ale především jedinečná, působivá, svobodomyslná a účinná cesta k poznání sebe sama.
Ukázky

Příběh tantry

259 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
Příliš vysoká očekávání
Má je moje máma, která v listopadu 1989 vyráží s břichem do průvodu a věří, že z toho neporodí. Má je můj táta, až do porodu ramínek přesvědčený, že budu kluk. A mám je i já, když se těším, že porevoluční svět bude stejně all inclusive jako děloha mé matky.
Ukázky

Příliš vysoká očekávání

209 Kč
Psychologie učení
Fenomén učení hraje v životě všech lidí prvořadou roli – setkáváme se s ním od kolébky až do nejvyššího stáří.
Ukázky

Psychologie učení

297 Kč
Retrojídlo
Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř? Na některé podoby socialistického stravování vzpomínáme rádi, u jiných se nám strachy sevře žaludek – pojďte si je připomenout všechny!
Ukázky

Retrojídlo

299 Kč
Rok ve Svatojánu
(1x)
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice.
Ukázky

Rok ve Svatojánu

249 Kč
Romance nad Seinou
(3x)
Jean-Luc Bauduin je bohatý aristokrat, rozhodnutý oženit se pouze s tou, jíž bude patřit jeho srdce. A pak přichází mladá krásná dívka, která tvrdí, že je Jean-Luc někým jiným a že si ji podle staré předmanželské smlouvy musí vzít za manželku.
Ukázky

Romance nad Seinou

109 Kč
Růže a čokoláda
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
Řecký sen
(1x)
Pippa Pattinsonová trávila od malička až do svých čtrnácti let každé letní prázdniny v idylické rybářské vesničce Taxos na ostrově Kos. Během bezpočtu dlouhých, sluncem prozářených lenivých dní zarytě ignorovala myšlenky na svůj budoucí život.
Ukázky

Řecký sen

179 Kč
Sabotér z Osvětimi
Na osudu mladého vojáka Arthura Dodda dokumentuje kniha nepříliš známou historii britských válečných zajatců v Osvětimi. Arthur padl do zajetí roku 1943 a v táboře strávil téměř dva roky.
Ukázky

Sabotér z Osvětimi

209 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>