Nejprodávanější tituly - prosinec 2020

Babička pozdravuje a omlouvá se
(8x)
Zábavný a napínavý příběh plný nečekaných setkání, nepravděpodobných přátelství a obrovské síly pohádek a fantazie.
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

359 Kč
Jak si postavit dům
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy
(7x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou.

Muži, kteří nenávidí ženy

314 Kč
Příšerná teta
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.

Příšerná teta

330 Kč
Příšerné příběhy vánoční
(2x)
Praskající oheň v krbu, plíživé kroky křupající ve sněhu a doslova mrazivé tušení hrůzy. V sedmi příbězích prodchnutých tajuplnou, strašidelnou atmosférou čeká na čtenáře spousta geniálně nečekaných zvratů.
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

161 Kč
Velké švédské křížovky - Výroky slavných
Další díl z populární série velkých švédských křížovek, tentokrát s výroky slavných.

Velké švédské křížovky - Výroky slavných

89 Kč
Slůně Babů a spravedlivé dělení
(4x)
Chytlavý příběh o slůněti Babůovi, které na vlastní kůži poznává, že dělit se napůl nemusí být pro každého to správné. Housenka Abeba i lvíče Kamau se se slůnětem spravedlivě rozdělí o své jídlo, ale hlad mu pomůže zahnat až gorila Kira, ...

Slůně Babů a spravedlivé dělení

224 Kč
Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.

Černá voda

358 Kč
Dědečku, vyprávěj
(18x)
Otevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek.
Ukázky

Dědečku, vyprávěj

531 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>