Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020

Safírové opojení
(2x)
Když se po osmi letech Millie znovu setká s bohatým šejkem Chálidem, vynoří se jí v hlavě neblahé vzpomínky na matčinu nevyjasněnou smrt.
Ukázky

Safírové opojení

69 Kč
Sestup k bohyni
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
Ukázky

Sestup k bohyni

169 Kč
Sex ve třech
(2x)
Napínavý porno-erotický thriller nabitý záplavou LGBT sexu. Mladičká Lilla má ráda vše krásné, šperky, oblečení, kabelky. Když se jí přestane dostávat peněz od rodičů, musí si sama najít práci.
Ukázky

Sex ve třech

109 Kč
Síla vzdoru
(1x)

Jmenuji se Katniss Everdeenová. Proč nejsem mrtvá? Měla bych být. Proti všem očekáváním přežila Katniss Hladové hry dvakrát, ale ani poté nemá klid. V zemi Panem vypuklo povstání. Kapitol je naštvaný a chce pomstu. Kdo by měl za nepokoje zaplatit? Katniss. A co je nejhorší? Prezident Snow dal jasně najevo, že v bezpečí není vůbec nikdo.

Závěrečný díl světového knižního bestselleru.

Ukázky

Síla vzdoru

279 Kč
Skvělá partie
Terri Rayburnová je dívka s jistou pověstí. Nezaslouží si ji, ale protože vyrostla na předměstí Summer Hillu, ví, jak to v maloměstě chodí.
Ukázky

Skvělá partie

209 Kč
Sněhulčiny Vánoce

Letošní svátky budou šťastné a zamilované. Tlapku na to! Sněhulka tráví první Vánoce v penzionu, který patří slečně Tilly. S provozem jí pomáhá Emily, jejímž snem je otevřít si pekárnu. Emily Sněhulku zbožňuje, ale z nového návštěvníka, Tillyina synovce Lukase, už tak nadšená není.

Ukázky

Sněhulčiny Vánoce

249 Kč
Star Trek: Voyager – Nehodni
Osvobození pouhou jedinou myšlenkou, největší hrozba lidstvu – Borgové – jsou pryč, absorbováni do Caeliarského celku. Ale je tomu tak? Může tato smrtící hrozba, která nad lidstvem visela po celé dekády, být skutečně pryč? Nemohl snad zůstat po Caeliarech stín?…
Ukázky

Star Trek: Voyager – Nehodni

279 Kč
Starci života
Na západním okraji Vysočiny, v Železných horách, začíná léto. Tři přátelé, co tu vyrostli, se v malátném bezčasí, které zdánlivě nespěje k žádnému rozuzlení, potýkají se svými problémy.
Ukázky

Starci života

199 Kč
Stopy minulosti
(1x)
Na příkaz svého šéfa se mladá designérka Lexie vydává na sever Irska, aby se ujala renovace sídla Dunmor Castle. Panská usedlost a její okolí jí však připadají důvěrně známé, i když si nevzpomíná, že by se tady už někdy ocitla.
Ukázky

Stopy minulosti

199 Kč
Strach
Strach je každodenním společníkem moderního člověka; bojíme se minulosti, budoucnosti či ztráty zaměstnání, máme strach z nemoci i ze stáří a obáváme se, že přijdeme o všechno, co milujeme.
Ukázky

Strach

179 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>