Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2020
společenské vědy

Jak probudit Česko - 20%
Česká společnost zažívá od roku 1989 nejúspěšnější a nejsvobodnější období své historie. Ale dosavadní sociální a ekonomický model nevyhnutelně krachuje. Mylně si namlouváme, že za vše mohou neschopní politici a snažíme se je nahradit novými a neokoukanými.
společenské vědy
Ukázky

Jak probudit Česko

149 Kč
119 Kč
Kdo chytá v síti - 20%
(4x)

Dokumentární kniha o zneužívání dětí na internetu Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti.

společenské vědy
Ukázky

Kdo chytá v síti

249 Kč
199 Kč
Potom - 20%
Systém, v němž žijeme, rozhodně není pevný jako skála. Naopak. Stačí několik zdánlivě nepatrných událostí, které mohou uvést do pohybu běh věcí tak, že ze dne na den nastane situace, jež je pro většinu lidí nepředstavitelná.
společenské vědy
Ukázky

Potom

349 Kč
279 Kč
Prsa - 20%

Potěšení číst, radost listovat Oslavují je básníci, opěvují zpěváci, zobrazovali je pravěcí lovci i výtvarníci avantgardních směrů. Ženská ňadra byla od úsvitu věků předmětem obdivu, uctívání, fascinace, ale i humoru a radosti.

společenské vědy
Ukázky

Prsa

299 Kč
239 Kč
Rozpolcená mocnost - 20%
Role Německa na mezinárodní scéně je častým terčem kritiky. Německá zahraniční politika se jednou jeví jako příliš asertivní a sobecká, podruhé jako alibistická a ustrašená.
společenské vědy
Ukázky

Rozpolcená mocnost

130 Kč
104 Kč
Říkejte mi Greta - 20%
(1x)
Greta thunberg dokázala zaujmout statisíce svých Vrstevníků a strhnout je k boji za ekologii, který se Pod hashtagem #fridaysforfuture stal celosvětovým Fenoménem. Přidej se k misi za záchranu planety!
společenské vědy
Ukázky

Říkejte mi Greta

189 Kč
151 Kč
Společenské vědy pro techniky - 20%
Kniha, vytvořená na míru exaktně uvažujícím technikům, přibližuje podstatu a souvislosti tří společenskovědních oborů: ekonomie, práva a politologie.
společenské vědy
Ukázky

Společenské vědy pro techniky

271 Kč
217 Kč
Válka je mým osudem - 20%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii. Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády.

společenské vědy
Ukázky

Válka je mým osudem

249 Kč
199 Kč
Velká iluze?
(1x)

Kniha, v níž se autor zamýšlí nad jedinečnými historickými, politickými a ideovými okolnostmi, které vedly ke vzniku Evropské unie, a nad jejími perspektivami, vyšla poprvé roku 1996. Sestává ze tří přednášek a kratšího dovětku.

společenské vědy
Ukázky

Velká iluze?

158 Kč
Věta jako povolání - 20%
Významný český novinář a spisovatel Karel Hvížďala slaví v roce 2020 své osmdesáté narozeniny. K této příležitosti vychází mimořádné souborné vydání jeho úspěšných knih pod názvem Věta jako povolání…
společenské vědy
Ukázky

Věta jako povolání

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 186 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 19 > >>