Nejprodávanější tituly - prosinec 2020
výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

výchova a rodina

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Přirozený rodinný život
Vynikající kniha autorek slavného časopisu Mothering (Mateřství) určeného rodičům, kteří pro sebe i své rodiny zvolili jednodušší, přirozenější životní styl.
výchova a rodina

Přirozený rodinný život

152 Kč
Staňte se lepším tátou již dnes - 11%
Kniha Gregory Slaytona Staňte se lepším tátou již dnes nenechá lhostejným žádného otce, který ji otevře. Ať už aktivně hledáme nápady a inspiraci, jak se stát lepším tátou, nebo ji otevřeme jen tak ze zvědavosti, budeme „nakaženi“ nadšením.
výchova a rodina

Staňte se lepším tátou již dnes

216 Kč
192 Kč
Tajemství výchovy dívek
Zkušený autor a rodinný terapeut přináší neotřelé pohledy a užitečné rady pro rodiče dívek od batolecího věku po dospívání. Citlivě rozebírá vztahy v rodině, vztahy dívek s matkami a s otci, jejich utváření a proměny.
výchova a rodina

Tajemství výchovy dívek

215 Kč
Péče o dítě po rozvodu a její úskalí - 20%
Rozvádíte se a není vám nejlépe? Jistě si uvědomujete, že v této nelehké situaci jde především o vaše děti, jimž byste měli věnovat zvýšenou pozornost a něhu, nikoli na ně přenášet své starosti.
výchova a rodina
Ukázky

Péče o dítě po rozvodu a její úskalí

195 Kč
156 Kč
Proč jsou šťastné děti šťastné - 11%
Steve Biddulph ve své praktické a humorně napsané knize nabízí pomoc při komunikaci s dětmi od nejútlejšího věku až do doby dospívání.
výchova a rodina

Proč jsou šťastné děti šťastné

197 Kč
175 Kč
Pohádkové příběhy k zábavě i k učení - 20%
Publikace, kterou právě držíte v ruce, vznikla se záměrem nabídnout učitelům a vychovatelům, kteří pracují s dětmi 1. stupně základní školy, a studentům učitelství náměty a didaktické hry.
výchova a rodina
Ukázky

Pohádkové příběhy k zábavě i k učení

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 87 položek
<< < 1 .. 7 8 9