Nejprodávanější tituly - únor 2020

Prokletá slast a jiné eseje
Monografie zpřístupňuje výbor deseti textů Milana Nápravníka z let 1978 až 2016. Čtenář si tak udělá představu o zaměření esejisticko-kritického díla surrealistického autora, které je českému publiku v úplnosti dosud neznámé.

Prokletá slast a jiné eseje

293 Kč
Prvotřídní hajzl
(2x)
Děj autorovy čtvrté knihy se odehrává opět v současném Brně. Hlavní postavou je zkorumpovaný policista středních let, bezohledný manipulátor přezdívaný Náčelník.

Prvotřídní hajzl

296 Kč
Předané trauma
Lidé, kteří zažili tíživé a traumatické situace, potřebují pomoc druhých. V důsledku své práce často trpí nejrůznějšími potížemi, například depresemi, úzkostí, závislostmi, obezitou či poruchami imunity.
Ukázky

Předané trauma

224 Kč
Respekt
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

Ukázky

Respekt

269 Kč
Říše letního měsíce
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.

Říše letního měsíce

358 Kč
Sága rodu Reissových
Historický román zasazený do českých zemí konce 18. a první poloviny 19. století je ságou pozoruhodného rodu Reissových a přibližuje prostředí české obrozenecké společnosti i reálných historických osobností, které tvořily naše dějiny.

Sága rodu Reissových

251 Kč
Saláty ze Svatojánu
(1x)
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí.

Saláty ze Svatojánu

296 Kč
Sametová budoucnost?
Sborník, jehož cílem je kritická reflexe posledních tří desetiletí české společnosti z hlediska demokracie, sociální nerovnosti, vztahu k minulosti a k Západu, ekologické udržitelnosti nebo digitalizace.

Sametová budoucnost?

Petr Drulák (ed.), Petr Agha (ed.)
198 Kč
Sametová diplomacie
Dienstbier a Havel směle zamířili do svobodného světa a kolem sebe přitom měli statisíce sovětských vojáků!

Sametová diplomacie

314 Kč
Slavné obrazy: Mistrovská díla v souvislostech
Tato publikace poskytuje vynikající vhled do malířského umění od středověku do současnosti.

Slavné obrazy: Mistrovská díla v souvislostech

629 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100