Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
ostatní

Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
ostatní
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Hospodárné vytápění domů a bytů - 20%
Kniha je určena majitelům domů a bytů, studentům i projektantům. Pomůže čtenáři vytvořit si jasnou představu o rozhodujících kritériích, podle nichž se volí vytápěcí soustava se zřetelem k ekonomice vytápění.
ostatní
Ukázky

Hospodárné vytápění domů a bytů

118 Kč
94 Kč
Keramika III - 20%
Způsobů, jak vytvářet keramické reliéfy, je mnoho. Všechny jsou jednoduché a technicky dostupné i pro začátečníky. Chce to jen dobrý nápad - a právě těch přináší nový díl edice Šikovné ruce nepřeberné množství.
ostatní
Ukázky

Keramika III

110 Kč
88 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
ostatní
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Podlahy - 20%
Potřebuje váš byt či dům novou podlahu? Rozhodujete se, zda oslovit odbornou firmu, nebo se pustit do stavby či opravy svépomocí?
ostatní
Ukázky

Podlahy

101 Kč
81 Kč
Rodinný dům - 20%
Kniha je určena všem, kdo uvažují o stavbě rodinného domu a přemýšlí o tom, jak bude jejich vysněné obydlí vypadat. Při stavbě rodinného domu totiž čekají na stavebníky různá úskalí a nejdůležitější rozhodnutí je třeba učinit ještě před začátkem stavění.
ostatní
Ukázky

Rodinný dům

149 Kč
119 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
ostatní
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Sukulenty - 20%
Na stránkách této publikace se seznámíte s více než 100 druhů sukulentů, tj. rostlin, které mají vyvinutou schopnost hromadit vodu pro přežití v období sucha.
ostatní
Ukázky

Sukulenty

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 184 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>