Nejprodávanější tituly - únor 2020
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
horory

Outsider

441 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
Pamatuj na smrt
(1x)
První český young adult slasher! Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil.
horory

Pamatuj na smrt

269 Kč
Povznesení
(3x)
Scott Carey vypadá stále stejně, přesto ale neustále ztrácí na váze. Je tu také pár dalších podivností. Váží stejně v oblečení i bez něj. Se svým problémem se svěřuje doktoru Ellisovi.
horory

Povznesení

270 Kč
Tramvaj č. 1852
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory

Tramvaj č. 1852

197 Kč
Providence Omnibus
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
Temná věž III - Pustiny
Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli. Pustiny vyprávějí o tom, co se přihodilo poutníkům Středosvětem několik měsíců poté, co byly otevřeny poslední dveře na břehu moře.
horory

Temná věž III - Pustiny

333 Kč
Beznaděj
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
Černá křídla Cthulhu 4
Již čtvrtá kniha oceňované antologie, která představuje ty nejlepší moderní lovecraftovské povídky.
horory

Černá křídla Cthulhu 4

S.T. Joshi (ed.)
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 36 položek
1 2 3 4 > >>