Nejprodávanější tituly - únor 2020
hudba

Hrubá Hudba
(1x)
Hrubá Hudba je projekt dvou odlišných a přitom velmi úzce propojených a souznějících hudebních nosičů, které spojuje základní element - živé hudební folklorní tradice.
hudba

Hrubá Hudba

314 Kč
Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.
hudba

Smile

332 Kč
Po půlnoci
Jedna z nejúspěšnějších kapel domácí scény, Mandrage, vydala své šesté studiové album s názvem „Po půlnoci“. Na 13 skladbách se tentokrát hudebně i textově podíleli všichni členové kapely.
hudba

Po půlnoci

269 Kč
Jazz Rock Line 1971-1981
To nejlepší z české rock, jazz, blues, ...
hudba

Jazz Rock Line 1971-1981

316 Kč
Sny zůstanou /Definitive best of
Tracklist s maximální možnou stopáží mapuje celou kariéru Petra Muka od Oceánu přes Shalom po jeho sólovou dráhu.
hudba

Sny zůstanou /Definitive best of

332 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
hudba

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Jazz
Jedna z nejlepších dlouhohrajících desek Gustava Broma, nazvaná stručně a výstižně Jazz, zachycuje špičkový brněnský orchestr ve velice tvůrčím období poloviny šedesátých let.
hudba

Jazz

225 Kč
Malý princ
CD Malý princ přináší záznam z koncertu z roku 2019, který byl věnovaný vzpomínce na skvělého muzikanta Oldřicha Veselého.
hudba

Malý princ

251 Kč
Podobizna
Podobizna, první album Pražského big bandu, vedeného Milanem Svobodou, vzniklo v roce 1977 a hned získalo mimořádný ohlas u publika i kritiky. Skladbami kromě kapelníka přispěli Michael Kocáb nebo Jiří Stivín.
hudba

Podobizna

250 Kč
Bratr sestry
Petr Ulrych, známý bratr známé sestry, se na svém albu představuje nejen jako autor nových písní, ale především jako suverénní interpret. Do projektu, původně zamýšleného jako sólový, autor nakonec přizval svou sestru Hanu (bez jejíchž vokálů si ulrychovské písně stěží lze představit) a také sestavu skupiny Javory Beat.
hudba

Bratr sestry

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 71 položek
1 2 3 .. 8 > >>