Nejprodávanější tituly - únor 2020
rock

Smile
Album Smile s nezaměnitelným rukopisem představuje důstojnou tečku za bohatým tvůrčím životem hudebníka tělem, duší. Všechny hudební nástroje nahrál Ivan Kral sám. Písně napsal se svojí ženou Cindy Hudson. Album si sám i produkoval.
rock

Smile

332 Kč
Bohemian Rhapsody
Legendární britská kapela Queen s již zesnulým frontmanem Freddiem Mercurym vydává soundtrack k filmu Bohemian Rhapsody, zde na 2 LP. Film oslavuje kapelu, její hudbu a výjimečného frontmana.
rock

Bohemian Rhapsody

1 061 Kč
Malý princ
CD Malý princ přináší záznam z koncertu z roku 2019, který byl věnovaný vzpomínce na skvělého muzikanta Oldřicha Veselého.
rock

Malý princ

251 Kč
Revolver. (2022 Remixes)
Nový mix legendárního alba Revolver z roku 1966 na vinylu.
rock

Revolver. (2022 Remixes)

935 Kč
Do tmy je daleko
Křehký písničkář s duší rockera, něžný rocker v pozici písničkáře. Romantik, poetik a melancholik v jednom balení s písněmi o hledání toho, co vlastně hledáme úplně všichni. David Pomahač uvádí své první sólové album Do tmy je daleko.
rock

Do tmy je daleko

449 Kč
Vzhůru přes oceán
První oficiální album skupiny Vitacit s názvem Vzhůru přes oceán! Vyšlo poprvé v roce 1990 a fanoušci ho považují za jeden ze základních kamenů českého heavy metalu.
rock

Vzhůru přes oceán

287 Kč
Colorado
Colorado je očekávané studiové album kanadského hudebníka Neila Younga, které nahrál ve spolupráci s kapelou Crazy Horse.
rock

Colorado

1 277 Kč
Murder Ballads
(1x)
Album australského zpěváka Nicka Cavea.
rock

Murder Ballads

710 Kč
Třecí plochy
V pořadí čtrnácté studiové album kapely nazvané Třecí plochy. Obsahuje 12 písní a otvírákem je předělávka písničky Je to nejistý od J.A.R.
rock

Třecí plochy

476 Kč
Voices from beyond
Livin Free je kapela ovlivněná americkou hudbou. Je to moderní rocková muzika ovlivněná blues, gospelem a okrajově i soulem. Hudba vzdálená diatonice, zažitým slovanským postupům v jónské a aiolské harmonii.
rock

Voices from beyond

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>