Nejprodávanější knihy - únor 2020
detektivky

Lunapark
(5x)
Berlín 1934: Pod železničním mostem je nalezen mrtvý příslušník SA. Na zdi nad ním se skví komunistické heslo. Tajná státní policie vychází z politicky motivované vraždy, ale komisař Gereon Rath se rozhodně vést vyšetřování jiným směrem.
detektivky

Lunapark

404 Kč
Dáma v modrém
Dáma v modrém je obraz od uznávaného prvorepublikového malíře, který připraví hraběti Valeriánu Chorisovi, dědici prosperujícího panství, nejednu horkou chvilku. Obraz se totiž dostal do nesprávných rukou.
detektivky

Dáma v modrém

233 Kč
Vlk!
Město Grimm – ponurá, oblaky mastné černoty zahalená metropole je místem, kde je spravedlnost stejně vzácná, jako bezmračná obloha. Vystavěná na těle obra, živená jeho smolnatou krví a úlomky uhelného srdce dlouho žila v dávno ustanoveném řádu.
detektivky

Vlk!

268 Kč
Všude číhá smrt
Opět se setkáváme se středověkými detektivy – rychtářem Nového Města pražského Jakubem Protivou z Protivce a mnichem Blasiem – a ocitáme se v době panování krále Václava IV. Jakub má nevyřízené účty s loupeživým rytířem Janem Zoulem z Ostředku.
detektivky

Všude číhá smrt

332 Kč
Zločin na zámku
(1x)
Mysleli jste, že znáte všechny případy majora Zemana? Poslední příběh seriálové legendy.
detektivky

Zločin na zámku

224 Kč
Kanibal z Nine Elms
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
detektivky

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Detektiv Arrowood
Skončila anglo-afghánská válka a díky dohodě s Irskem to vypadá, že je konec i náboženskému násilí. Pozice Velké Británie ve světě je ale nejistá a propast mezi bohatými a chudými se pořád zvětšuje.
detektivky

Detektiv Arrowood

134 Kč
Charónova čísla
Ve svém druhém detektivním románu o komisaři Edwardu Popielském nás autor opět zavádí do předválečného, polského Lvova. Píše se květen roku 1929 a Popielski byl propuštěn od policie pro porušení subordinace.
detektivky
Ukázky

Charónova čísla

268 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky

KAR

358 Kč
Mlčení jehňátek
(1x)
Nejslavnější kniha série o Hannibalu Lecterovi, geniálním vrahovi s chutí na lidské maso.
detektivky
Ukázky

Mlčení jehňátek

313 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 135 položek
1 2 3 .. 14 > >>