Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
cestování

Říkali mu Pirát - 20%
(2x)
Když bylo malé Aničce nejhůř, snaži se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy.
cestování
Ukázky

Říkali mu Pirát

209 Kč
167 Kč
Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa - 20%

Tři roky na cestě kolem světa a do nitra vlastní duše Ztroskotal na opuštěném ostrově v Karibiku, pracoval v čínském baru, stal se bezdomovcem v San Francisku, vyzval neprostupnou džungli Darién a projel pod polární září Aljašky.

cestování
Ukázky

Saudade – Na kole a v kajaku kolem světa

249 Kč
199 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 20%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
cestování
Ukázky

Utajené hrady a zámky III.

195 Kč
156 Kč
Srí Lanka - 20%
(2x)
Publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou.
cestování
Ukázky

Srí Lanka

89 Kč
71 Kč
Utajené hrady a zámky II. - 20%
Autoři vás opět společně zvou na cestu. Tentokrát (až na výjimky) „jen“ na území hlavního města Prahy, jež je zdánlivě dopodrobna prozkoumané a popsané.
cestování
Ukázky

Utajené hrady a zámky II.

149 Kč
119 Kč
Malta a Gozo - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách souostroví Malty a Goza.
cestování
Ukázky

Malta a Gozo

79 Kč
63 Kč
Santiago de Compostela (portugalskou cestou) - 20%
Čtivý a vtipný cestovní deník tří českých poutníku, kteří se již podruhé vypravili na pěší pouť dlouhou několik set kilometrů.
cestování
Ukázky

Santiago de Compostela (portugalskou cestou)

149 Kč
119 Kč
Tři hároši v Podněstří - 20%
Tři hároši v Podněstří je závěrečná část cestopisné trilogie explorerů Františka Stárka Čuňase, Míry Skalického Skaláka a Jiřího Kostúra. E-kniha je doprová-zena 110 barevnými fotografiemi.
cestování
Ukázky

Tři hároši v Podněstří

129 Kč
103 Kč
Život a smrt na vrcholech světa - 20%
Kudy táhli Marco Polo, Alexandr Veliký, Džingischán, Tamerlán. Hindúkuš – hory vraždící Indy. Pavouci na ledovci ve výšce 5500 m. Po stopách sněžného muže. Tři čs. horolezecké expedice do Hindúkuše a Himálaje, které se uskutečnily v letech 1965–1973.
cestování
Ukázky

Život a smrt na vrcholech světa

149 Kč
119 Kč
Posvátná místa České republiky - 20%
Autor zavede čtenáře na místa spojená s dávnými legendami a mýty, k nimž chová úctu a jejichž proslulost zná celý český národ. K ojedinělým lokalitám naší vlasti bezesporu patří Říp, Hostýn, Petřín, Svatá Hora u Příbrami.
cestování
Ukázky

Posvátná místa České republiky

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 26 položek
<< < 1 2 3 > >>