Nejprodávanější tituly - únor 2020
encyklopedie

Když se blýská na časy - 11%
Zemská atmosféra fascinuje lidstvo už od nepaměti. Právě v ní totiž vznikají nejsledovanější přírodní jevy – počasí.
encyklopedie

Když se blýská na časy

314 Kč
279 Kč
Kniha umění - 11%
(1x)
Umění je jedním ze stavebních kamenů civilizace. Co však dělá umění uměním? Jaký byl ideál krásy v pojetí starověkého Řecka? Jak působí barva nebo tón na naši duši?
encyklopedie

Kniha umění

629 Kč
559 Kč
Můj stát - 11%
Kdo jsou nejvýznamnější patroni a světci naší země? Kým byli za života a jaký význam měli a mají pro naši zemi a pro evropskou civilizaci?
encyklopedie

Můj stát

233 Kč
207 Kč
Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 11%
(1x)
Unikátní publikace, ve které je obsaženo přes 230 druhů jehličnanů a přes 2 000 jejich kultivarů, variet, forem a subspécií, přináší ucelený přehled jehličnanů ve středoevropském a částečně i jihoevropském prostoru a představuje tak nepostradatelný zdroj informací pro všechny zájemce o jehličnaté dřeviny.
encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

801 Kč
712 Kč
Úplně nová mamutí kniha techniky - 11%
Od páky k laseru, od pluhu k webovým stránkám - moderní ilustrovaný průvodce světem strojů
encyklopedie

Úplně nová mamutí kniha techniky

539 Kč
479 Kč
10 odvážných expedic - 11%
Neil Armstrong stanul jako první člověk na Měsíci.
encyklopedie

10 odvážných expedic

179 Kč
159 Kč
Česká Republika-100 nej zajímavostí - 11%
Fakta, historie, zajímavosti, osobnosti, historické památky, objevy – 100 nejvýznamnějších informací o České republice. Může sloužit jako základní přehled pro malé školáky.
encyklopedie

Česká Republika-100 nej zajímavostí

179 Kč
159 Kč
Dinosauři - 11%
Dinosauři působí na první pohled jako výplod divoké představivosti – jak mohli na Zemi takoví podivní a úžasní tvorové vůbec existovat?
encyklopedie

Dinosauři

161 Kč
143 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

encyklopedie
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Fascinující přírodní jevy - 11%
Příroda dokáže vykouzlit neuvěřitelné zázraky. Příroda je mocná čarodějka. Poznejte, jaké fígle a triky používá, aby nás ohromila.
encyklopedie

Fascinující přírodní jevy

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>