Nejprodávanější tituly - únor 2020
esoterika a astrologie

Kabala - 11%
Klíč k okultním tradicím Západu.
esoterika a astrologie

Kabala

224 Kč
199 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
esoterika a astrologie

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Voynichův rukopis - 11%
První faksimilní vydání nejtajemnější knihy světa, Voynichova rukopisu, jenž mnozí odborníci považují za „Svatý grál historické kryptografie“ (a který inspiroval i Dana Browna k jeho bestselleru Ztracený symbol).
esoterika a astrologie

Voynichův rukopis

817 Kč
726 Kč
Rafaelova škola -  Písně sirén - 11%
(1x)
Písně sirén, šestá kniha série Rafaelova škola, navazuje na předchozí díly: Vílí křídla, Tance nág, Rohy faunů, Vlnění nymf a Vlasy dryád.
esoterika a astrologie

Rafaelova škola - Písně sirén

446 Kč
396 Kč
Horoskopy 2020 - 11%
Stalo se již dobrou tradicí, že každým rokem vydává známá astroložka a autorka Olga Krumlovská své horoskopy, v nichž si mohou čtenáři najít základní předpovědi na následující rok, rady, čím se řídit a čeho se vyvarovat, jak pečovat o partnerské vztahy, zdraví i finance.
esoterika a astrologie

Horoskopy 2020

269 Kč
239 Kč
Kompletní průvodce čínským horoskopem - 28%
(1x)
Jaký partner se pro vás hodí nejlépe? A které zaměstnání či profese vám sedí? To vše vám může ukázat čínský horoskop neboli také Sheng Xiao, jehož základem je dvanáctiletý cyklus. Každý rok tohoto cyklu se vztahuje ke znamení určitého zvířete.
esoterika a astrologie

Kompletní průvodce čínským horoskopem

206 Kč
148 Kč
Leopardí bojovník - 60%
Ve svých memoárech John čtenářům představuje Cestu leoparda, šamanskou cestu k probuzení intuice a spojení s duchovním světem. Přibližuje starobylou moudrost spojenou se sny, obřady, duchovními strážci a předky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Leopardí bojovník

278 Kč
112 Kč
Němé zpovědi - 11%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

446 Kč
396 Kč
Techniky přírodní magie - 11%
List z dubu… luční kvítí… voda ze zurčícího potoka… hlína z temné jeskyně… To jsou starodávné nástroje přírodní magie. Zrozené matkou Zemí, obsahující její esenciální sílu čekají na náš dotek a záměr, aby oživily své magické vlastnosti.
esoterika a astrologie

Techniky přírodní magie

322 Kč
286 Kč
THOVT - odhalení 2 - 11%

Již podtitul druhého dílu Odhalení II. – Probuzení z iluze – dává tušit přímost a intenzitu, s níž nás Thovt v této knize uvádí do nové éry lidských dějin.

esoterika a astrologie

THOVT - odhalení 2

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>