Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
počítače

Mistrovství - Android - 20%
Nehledejte už další zdroje informací, jak vytvářet aplikace pro Android! V Mistrovství najdete ucelený přehled všeho, co pro tvorbu aplikací pro Android potřebujete. Seznámíte se s vývojářskými nástroji, návrhem uživatelského rozhraní a funkčního pozadí aplikace, možnostmi škálování pro telefony, tablety i nositelná zařízení a nabídkou softwarových i hardwarových prvků, které můžete ve svém projektu využít.
počítače
Ukázky

Mistrovství - Android

749 Kč
599 Kč
Excel pro přírodovědce - 20%
Text je studijní pomůckou pro předmět „Výpočetní technika“, vyučovaný na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy. Popisuje práci s tabulkovým procesorem Excel verze 2013. Pomůcka je však použitelná i v nižších verzích Excelu.
počítače
Ukázky

Excel pro přírodovědce

170 Kč
136 Kč
Děti a dospívající online - 20%
Kniha určená nejen širší odborné veřejnosti představuje vybraná rizika, se kterými se dnešní děti mohou na internetu setkat.
počítače
Ukázky

Děti a dospívající online

254 Kč
203 Kč
OOP a Java 8 - 20%
Kniha je doplňkem autorových učebnic zabývajících se architekturou objektově orientovaných programů. Je určena jako doprovodný materiál pro začátečnické kurzy programování.
počítače
Ukázky

OOP a Java 8

99 Kč
79 Kč
Videohry - 20%
Kniha věnovaná historii videoher.
počítače
Ukázky

Videohry

99 Kč
79 Kč
Provozujte IT jinak - 20%
Kniha prezentuje holistický přístup k agilnímu a štíhlému (Lean) provozu a údržbě, který je postaven na zkušenostech z denní praxe. V prvním oddíle jsou definovány pojmy a současné problémy oblasti provozu a údržby IT systémů.
počítače
Ukázky

Provozujte IT jinak

601 Kč
481 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2