Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
učebnice

Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník - 20%
(3x)
Slovník přináší aktuální lékařské termíny a slovní spojení. Heslář zahrnuje v obou částech více než 53.000 termínů. Nepostradatelný pro každého, kdo chce překládat odborné texty z/do angličtiny.
učebnice
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník

290 Kč
232 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
učebnice
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
učebnice
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Zevní dermatologická terapie a kosmetika - 20%
Známý brněnský odborník - dermatolog, předkládá koncepčně zcela ojedinělou publikaci, pojednávající o zevní terapii v dermatologii a kosmetice.
učebnice
Ukázky

Zevní dermatologická terapie a kosmetika

229 Kč
183 Kč
Tenis a děti - 20%
Další titul v ediční řadě Děti a sport je určen široké vrstvě zájemců o dětský tenis s důrazem na dvě masivní cílové skupiny, kterými jsou rodiče dětí začínajících s tenisem a trenéři, respektive vedoucí „tenisových školiček“ v malých i velkých oddílech.
učebnice
Ukázky

Tenis a děti

149 Kč
119 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
učebnice
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Mauglí - 20%
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině. Úroveň jazyka v publikaci je vhodná pro začátečníky a mírně pokročilé studenty.
učebnice
Ukázky

Mauglí

179 Kč
143 Kč
Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury - 20%
Pojmy z českého jazyka a literatury jasně a přehledně! Každé heslo je vysvětleno a doplněno informacemi o tom, jakým způsobem se na daný pojem mohou ve škole ptát. Nechybí kontrolní úlohy, na kterých si děti otestují, jestli už všemu rozumí.
učebnice
Ukázky

Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury

119 Kč
95 Kč
Dekameron B1/B2 - 20%

Vrcholné Boccacciovo dílo upravené pro výuku! V knize najdete 10 vybraných novel ze známé sbírky mistra italské renesance Boccaccia. Vypráví o románcích šlechticů, bohatých měšťanů, obchodníků a běžných občanů.

učebnice
Ukázky

Dekameron B1/B2

199 Kč
159 Kč
English Irregular Verbs - 20%
Kniha English Irregular Verbs je určena středně pokročilým studentům angličtiny. V 10 lekcích nabízí studentům řadu cvičení a závěrem rozsáhlý souhrnný test s klíčem, pomocí nichž si mohou osvojit tvary minulého času a příčestí minulého.
učebnice
Ukázky

English Irregular Verbs

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>