Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
cestopisy

Říkali mu Pirát - 20%
(2x)
Když bylo malé Aničce nejhůř, snaži se jí její otec Martin uklidnit. Vyprávěl jí o psech, které má tak ráda. O psech, kteří jsou tak odvážní, že daleko v horách Kavkazu bojují s divokými vlky a obrovitými medvědy.
cestopisy
Ukázky

Říkali mu Pirát

209 Kč
167 Kč
Sí, vole! - 20%

Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos! Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen.

cestopisy
Ukázky

Sí, vole!

279 Kč
223 Kč
Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské - 20%
(1x)
Knižní podoba cestopisných reportáží, které byly vysílány před několika lety v České televizi a sloupků v časopise Šťastný Jim. Knížka Haliny Pawlowské není průvodcem v pravém slova smyslu, není to cestovatelský deník. Nabízí vám své vzpomínky, střípky svých poznatků, fakta, která pro ni byla nová, a taky místa, která by se vám mohla zalíbit.
cestopisy
Ukázky

Zanzibar aneb První světový průvodce Haliny Pawlowské

199 Kč
159 Kč
Aloha Molokai - 20%
Chcete vědět, kde jsou nejlépe slyšet plesknutí velrybích ploutví o hladinu oceánu? Chcete poznat duchovní význam havajského pozdravu ALOHA, pocítit vůni gardénií při tanci hula hula anebo stát bosí pod palmami ve vyhřátém písku a pozorovat západ slunce?
cestopisy
Ukázky

Aloha Molokai

149 Kč
119 Kč
V dálavách světů - 20%
Výbor cestopisných próz legendárního cestovatele, který v 80. letech poprvé vydalo nakladatelství manželů Škvoreckých. Unikátní texty provedou čtenáře téměř všemi světadíly, doplněno fotografiemi.
cestopisy
Ukázky

V dálavách světů

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2