Nejprodávanější e-knihy - únor 2020
sci-fi a fantasy

Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Dráp šelmy - 20%
Conor, Abeke, Mej-lin, Rolan a jejich zvířecí společníci ochránili svět před nesčetnými hrozbami.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Dráp šelmy

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv - 20%
Dorazil k Erdasu dlouho předtím, než se objevili lidé. Zvrácený, trpělivý a hladový spal pod povrchem světa. Nyní se Žerf probouzí! 4. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Hořící příliv

189 Kč
151 Kč
Spirit Animals: Soumrak strážců – Kamenné srdce - 20%
Zelenopláštníci jsou obviněni ze zrady. Proč se je někdo snaží zničit? 5. díl oblíbené fantasy série Spirit Animals: Soumrak strážců.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spirit Animals: Soumrak strážců – Kamenné srdce

189 Kč
151 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2